Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ο πρόεδρος της Κόρινθος 06 Δημήτρης Μπινιάρης διδάσκει




Όταν διάβασα ότι ορίστηκε για τρίτο αγώνα μέσα στις 16 αγωνιστικές ο Διαιτητής Καλαράς να διαιτητεύσει αγώνα του Π Α Σ Κόρινθο.Και ενώ ορίστηκε ο διαιτητής του αγώνα που όταν διαιτητεύει αγώνα του Π Α Σ βλέπει μονόπλευρα Και νόμισα ότι θα έβγαζα  είδηση πήρα στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 Δημήτρη Μπινιάρη για να μας σχολιάσει το γεγονός και παρακαλώ να διαβάσετε την  απάντηση που πήρα
Δημήτρη Μπινιάρης Έχω πάψει να ασχολούμαι τι κάνουν διάφοροι στο χώρο του ποδοσφαίρου Το ενδιαφέρον  μου έχει περιοριστεί στην ομάδα που φέρει επάξια Κόρινθος 06
Και θέλω  να την  βλέπω να παρουσιάζει θέαμα και να νικάει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.Αυτή είναι και η αποστολή κάθε διοίκησης. Και σήμερα από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου να μη έχει ούτε ισόπαλο αποτέλεσμα σε επίσημο αγώνα αν και είχαμε πρόγραμμα πολύ δύσκολο.
Όλα τα άλλα τα αφήνω στους επαγγελματίες παράγοντες γιατί εγώ θέλω να μείνω ερασιτέχνης 

Νικηφόρος Σχολιάζει 

Θα ήθελα εδώ να είχα την άποψη του κ. Νίκου Ρσχανιώτης σ αυτά που μας είπε ο πρόεδρος της Κορίνθου 06.Γιατί προσωπικά έμεινα με το στόμα ανοικτό Επίσης την γνώμη των επαγγελματιών δημοσιογράφων που κάποιοι ποικίλως  ζεσταίνονται τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Και έτσι μου έρχονται μετά απ όλα που είπε ο Δημήτρης Μπινιάρης στο νου τα λόγια ενός σοφού " Όταν κάποιος δεν είναι σωστός απέναντι σου αν  του δείξεις σωστή συμπεριφορά  θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση"