Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δημήτρη Μπίτσιο Είσαι πρύτανης των ύβρεων και της κωλοτούμπας






Δημήτρης Μπίτσιος 

Η διαιτησία της Κορινθίας εκτός( Ορισμένων Που πραγματικά παίζουν αυτό που βλέπουν μες στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από κανένα) Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για το παιδικό !!!
Δημήτρης Μπίτσιος 

Θεωρώ ότι δόθηκε μεγάλη έκταση στις δηλώσεις μου και κάποιοι προσπάθησαν να Εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έγραψα κάτι που απαιτούσε η λογική της στιγμής χωρίς να υπαρξη διασταύρωση και αφού προηγουμένως είχα δεχτεί τηλεφωνική φραστική επίθεση από άγνωστο σε μένα άτομο.
Θέλω επίσης να δηλώσω ότι ο Πρόεδρος και το σύνολο των μελών της Επς Κορινθίας είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και εργάζονται για το καλό του Κορινθιακού ποδόσφαιρου!



Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Έχουμε κύριε Βου αντιπρόεδρε δυο δηλώσεις σας  Η μια χαρακτηρίζει ανάξια την Κορινθιακή διαιτησία ανάξια να διευθύνει παιδικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες Και έρχεστε για να σκεπάσετε όλα αυτά και δηλώνετε ότι η δική σας λογική είναι ανα στιγμές Δηλαδή η λογική σας διαφέρει όταν είσαστε στη Νοταρά 48 και συνεδριάζει το Δ Σ και διαφορετική όταν θέλετε να κάνετε το μάγκα το παιδί του λαού. 
Μα εσείς δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεστε εναντίον των διαιτητών και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς 

Έγραφα
  
Οι απαράδεκτες  δηλώσεις  του προέδρου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου μας έφερε σε θέση  Να ντρεπόμαστε που ασχολούμεθα με το ποδόσφαιρο 



Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου του σωτηρίου έτους 2012 έφυγα από το Λουτράκι και γύρισα στις 26 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.
Επειδή διορθώνω ένα βιβλίο ενός φίλου μου δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα αθλητικά  γεγονότα της Κορινθίας . Και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου του 2013 πήρα στα χέρια μου την τοπική εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα και διάβασα μια δήλωση του προέδρου του Ατρόμητου που με προβλημάτισε. Συγκεκριμένα είπε «   Ήταν μια κακή στιγμή και οφείλω να ζητήσω συγνώμη για κάποιες εκφράσεις μου. Ήταν ένα λάθος που οφείλεται στην ένταση και τα νεύρα μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Ο τρόπος που εξέφρασα την πίκρα  μου δεν ήταν ο πλέον σωστός και δεν αρμόζει και στην ιστορία του Ατρόμητου»
Και συμπληρώνει η εφημερίδα ότι αυτά θα υποστηρίξει και στην απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της Ε Π Σ Κορινθίας από την οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις»
Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. πρόεδρος βρίζει τους θεσμούς χωρίς ποτέ να ζητήσει συγνώμη με εντυπωσίασε με την αλλαγή  αυτή και έψαξα και βρήκα τι είχε πει που αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη .

Γράφει η εφημερίδα  Κορινθιακά Σπορ: « … στις 18 Δεκεμβρίου 2012
Μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του για την διαιτησία του Πάγκα στο ματς με τον Ηρακλή Λεχαίου, ο Δημήτρης Μπίτζιος εξαπέλυσε νέα πυρά. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου τα έβαλε με τον Γιάννη Κακριδή και τους βοηθούς για κάποιες από τις υποδείξεις του στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΛ (ρεπορτάζ σελ. 5), στο Θώδειο, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
«Μέχρι να γίνει το 0-1 η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Μετά το 0-1 ήταν ένα…
μπουρδέλο! Το γκολ της ισοφάρισης του Αποστολάκη ήταν 3 μέτρα οφσάιντ και στο τέλος δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρτίνο. Όπως θα μπορούσε να δώσει και ένα πέναλτι νωρίτερα στον ΠΑΟΛ. Δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση. Στο τέλος, όμως, θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο τους και τι σκοπό να έχουν, θα μάθω και θα τους ξεσκεπάσω», δήλωσε ο Μπίτζιος, για να καταλήξει:
«Έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω στο τέλος  να βγει πρωταθλήτρια μια από τις δύο. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΛ και τον πρόεδρο του Θωμά Καναβό για την άψογη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε στο ματς του δευτέρου γύρου στο Χιλιομόδι».
Μπουρδέλο ή Μπορντέλο είναι ο οίκος ανοχής το πορνείο . Στη μεταφορική έννοια σημαίνει χώρος ή κατάστασης όπου επικρατεί ακαταστασία.
Το να απειλείς έναν άνδρα με παρά φύσιν σεξουαλική  πράξη θεωρείται ότι προσβάλει την σωματική και ηθική ακεραιότητα προσώπου.
Και με το συμπληρωματικό θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας σπάει όλα τα ρεκόρ θρασύτητας από πλευράς του κ. Προέδρου και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά αλλά πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί αυτού του είδους δηλώσεις δεν έχουν ειπωθεί σε κανένα μέρος του κόσμου. Μα ούτε και στις λεγόμενες υποβαθμισμένες χώρες της Αφρικής.
Επίσης ο κ. πρόεδρος είπε ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το σχέδιο τους ( αφορά την διαιτησία) αλλά θα μάθω και θα ξεσκεπάσω .
Και έρχεται ο πέρα για πέρα υβριστής που θέλησε να το παίξει ακόμα και επιβήτορας και ζητά συγνώμη  λέγοντας   επιγραμματικά ««   Ήταν μια κακή στιγμή και οφείλω να ζητήσω συγνώμη για κάποιες εκφράσεις μου. Ήταν ένα λάθος που οφείλεται στην ένταση και τα νεύρα μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα μου»
Είναι δυνατόν να έχουμε αυτή την αλλαγή ενός Ανθρώπου που ηγείται μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.
Και αυτός είναι ο λόγος που δεν με εντυπωσιάζουν οι δηλώ σεις του κ. Βου αντιπροέδρου  
Αυτούς ψηφίσατε κύριοι παράγοντες  
Υβριστές . Εικονικούς Επίορκους και ότι άλλο  βγάζει ο μπαξές 
Ξοδεύεις από την τσέπη ετησίως

750.000 ευρώ ή σε δραχμές 255.000.000 

για να σε διοικούν αυτοί που δεν σέβονται απολύτως τίποτα και κάνουν δηλώσεις χυδαίες και τις γυρίζουν και κανένας δεν επαναστατεί. Αξίζει αυτού του το ποδόσφαιρο να το υπηρετούμε;