Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Θα επέμβουν άραγε οι αρμόδιοι μια και ο Κυρ Μιχάλης ο εικονικός είναι βέβαιο ότι θα πνίξει αυτή την ελεύθερη διακίνηση ...ιδεών !!!

Μήπως είμαστε νυμφομανής κοινωνία που δεν κάνει επιλογή επιβητόρων αλλά αναζητεί τον οποιοδήποτε επιβήτορα  




Το Σαββάτο  27.1. 2018 και ώρα το 10  το βράδυ ο αρχιδιαιτητής της ένωσης  Κορινθίας Δημήτρης Γκρούτσης  κοινοποίησε στον παράγοντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ( αρχιδικαστή της ένωσης -- δικαστή της ένωσης -- παρατηρητή τάξεως της ένωσης -- αναπληρωματικό μέλος  του Δ Σ της ένωσης --μηνυτής μου που έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής  πρωτοδίκη από λιντσάρισμα  που θα της έκαναν γνωστοί παράγοντες της Κορινθιακής κοινωνίας ) υπαρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αθανάσιο Ιατρού το παραπάνω VIDEO
Βέβαια δεν θα είχα ασχοληθεί με αυτό το απαράδεκτο αισχρό προϊόν για μένα  αν πίσω από τον αποστολέα και τον αποδέκτη δεν υπήρχαν δυο άνθρωποι που είχαν και έχουν  γράψει ιστορία στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ο δε δεύτερος ο κ. υπαρχιφύλακας έχει λαμπρή ιστορία που έσωσε μια δικαστική λειτουργό και  καταδίκασε τον τον Νικηφόρο. Και αυτός ο ευαίσθητος φρουρός της νομιμότητας αν και έχουν περάσει είκοσι τέσσερις ώρες ( 24 ) διατηρεί  στην ιστοσελίδα του αυτό που βλέπετε που αποτελεί κατά την γνώμη μου για το χώρο του ποδοσφαίρου κάτι το αδιανόητο.
Βέβαια μπορεί να δοθούν εξηγήσεις και αυτό να μη σημαίνει απολύτως τίποτα. Και μπορεί ο εικονικός να μη λάβει ούτε καν υπόψη του το δημοσίευμα αυτό μια και έχει απόλυτο δικαίωμα όπως απέδειξε και στην ιστορική συνέντευξη που έδωσε που εκεί απαγόρευσε τις ερωτήσεις.
Αλλά υπάρχουν και άλλοι αρμόδιοι που μπορούν να ελέγξουν αυτή την διακίνηση  των VIDEO με αυτό το περιεχόμενο. Μια και οι διακινητές δεν είναι τυχαίοι.