Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αν και η Κόρινθος 06 διέλυσε τον τηλεοπτικό πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ιστορικό Π Α Σ Κόρινθο με 1-4 χάνει την ...πρόκριση !!!














Ο Τηλεοπτικός πρωτοπόρος  του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος
στον ημιτελικό του Κορινθιακού Κυπέλλου υπέστη πανωλεθρία αφού έχασε από την ομάδα Κόρινθος 06 με 1-4
Μετά τον αγώνα συγκεντρώθηκαν άπαντες  οι εμφανιζόμενοι στις φωτογραφίες   σε ένα γνωστό πατσατζίδικο του συνοικισμού και αποφάσισαν  να κάνουν ένσταση για την εγκυρότητα του αγώνα Και οι λόγοι είναι πολλοί  και διαφορετικοί.  που όλοι στέκουν στη πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης  Και η οποία  κάνει το καθήκον της αφού ο τοπικός πειθαρχικός κώδικας δεν συμβαδίζει μ αυτόν της Ε Π Ο Φρόντισε ο εικονικός - δειλός  πρόεδρος της ένωσης να τον φτιάξει στα μέτρα του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος. 
 Ο πρώτος λόγος :... που παρακολούθησε μέλος  συνεργείο του Σούπερ τον αγώνα  είναι λόγος μηδενισμού. Και επειδή μέχρι που θα κάνει έφεση η Κόρινθος 06 και ο αγώνας μετά το μηδενισμό το σκορ είναι 3-0 εις βάρος της  
Ο δεύτερος λόγος : ... που ο γενικός αρχηγός της Κόρινθος 06 Γιώργος Βορινιώτης χαιρέτισε τον επόπτη του αγώνα που απαγορεύεται από τον πειθαρχικό κώδικα του εικονικού - δειλού προέδρου 
Ο τρίτος λόγος :...που ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης  πήγε στο γήπεδο με παρέα και αυτό απαγορεύεται Υπάρχει και δεδικασμένο από τον αγώνα Ζευγολατιού - Κόρινθος 06 για το πρωτάθλημα .
 Που ο . Βιομήχανος - Πολιτικός και τότε ποδοσφαιρικός παράγοντας κ. Πισιμίση είχε καταγγείλει τον ίδιο λόγο και τον Δήμαρχο Πνευματικό που δεν πήρε θέση γι αυτή την ... παρέα.
Μετά από αυτούς τους τρεις λόγους ο μηδενισμός  της Κορίνθου 06 είναι βέβαιος και η πρόκρισης του τηλεοπτικού πρωτοπόρου σίγουρη.

Υ Γ Προπονητής Γεράσιμος Μαργέτης δήλωσε ότι η ομάδα Π Α Σ Κόρινθος είναι η καλύτερη του νομού. Και είχε απόλυτο δίκιο μια και έπρεπε να συμπληρώσει στις ενστάσεις.