Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Οι παίκτες των ομάδων Κόρινθος 06 και Π Α Σ Κόρινθος σας έδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς


Τα πλέον απεχθή  ψέματα συχνά λέγονται με σιωπή







Παρακολούθησα τον αγώνα Κόρινθος 06 και Π Α Σ Κόρινθος και έφυγα ενθουσιασμένος όχι από το ποδοσφαιρικό θέαμα το οποίο ήταν μέτριο αλλά για δυο περιπτώσεις  

Ο ένας ήταν η άψογη διαιτησία του διαιτητή Ρούτσι και των συνεργατών του Σπηλιώτη και Τάγαλη που κατά την προσωπική μου γνώμη με την απόδοση τους έγραψαν ιστορία. Γιατί έστειλαν μήνυμα στους συναδέλφους των Η αξιοπρέπεια είναι το παν στη ζωή Βέβαια είχαν την αποδοκιμασία μερικών κατευθυνόμενων νεαρών αλλά αυτοί δεν βαρύνονται με τις πράξεις των αλλά οι ηθικοί αυτουργοί που όμως ως δειλά ανθρωπάκια δεν έχουν το ανάστημα να δείξουν το ανύπαρκτο ανάστημα τους.
Και ο δεύτερος λόγος που μου έκανε υπερήφανο ήταν όταν αντίκρισα μετά τον αγώνα  οι  παίκτες και των δυο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι Αυτό είναι μεγαλείο και αυτή είναι η πραγματική αποστολή του αθλητισμού. Γιατί και το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός.. Και σκοταδισμός να έρχεται στο γήπεδο ο πρόεδρος της ένωσης και να μη χαιρετά τον πρόεδρο της γηπεδούχο ομάδας.
Και εδώ ταιριάζουν  τα λόγια του Κομφούκιου "...για να έχουμε ενάρετο λαό χρειάζεται ένας ενάρετος ηγέτης "
Ζητώ την άδεια από τον μέγιστο σοφό να αλλάξω τα λόγια του και να γράψω " για να έχουμε ενάρετο ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε έναν ενάρετο και όχι εικονικό ηγέτη¨"