Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μιχάλη Τσιχριτζή ούτε και στο δικαστήριο δεν τολμάς να με αντιμετωπίσεις;

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Τσιχριτζής
Την 24 Μαρτίου του 2015 μέσα στην αίθουσα του Εφετείου Ναυπλίου αγορεύοντας ως νέος Λυσίας




Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Τσιχριτζής

Μιχάλη Τσιχριτζή με καταδίκασες σε οκτώ μήνες φυλάκιση γιατί αυτά που έγραφα για την Συνέλευση ( ότι υπήρχαν μπράβοι ) και άλλα πολλά θεωρήθηκαν συκοφαντικά για τον υπαρχιφύλακα κ. Αθανάσιο Ιατρού ο οποίος και μ ε μήνυσε Και με την βοήθεια του αρχηγού του αντίπαλου ψηφοδελτίου έχασα την ελευθερία μου για οκτώ μήνες Και τότε είσαστε μάρτυρας που σημαίνει όχι πρωταγωνιστής.
Τώρα κάθε μέρα ασχολούμαι με το έργο σου στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτά που γράφω αν δεν μπορώ να τα αποδείξω είναι συκοφαντικά Και δεν μπορώ να καταλάβω εδώ για κάποιον συνεργάτη σου έγραψα κάτι και την υπόθεση την πήρατε πολύ ζεστά Τώρα σας γράφω για εικονικό τιμολόγιο με το οποίο πήγατε να κάνετε δικά σας 9.000 ευρώ και δεν κάνετε απολύτως τίποτα. 
Και άλλα πολλά τα οποία έχω γράψει πολλές φορές.
Τώρα όλα αυτά που γράφω και λέω στην τηλεόραση τα έχεις χαρακτηρίσει εμμονές γιατί έτσι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την σιωπή σου.
Αφού λοιπόν αδυνατώ να σε συναντήσω για να κάνω ερωτήσεις και για με καθαρίσεις όπως και την πρώτη φορά να με οδηγήσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων. Βέβαια δεν θα έχετε τώρα να σώσετε καμία πρωτοδίκη ούτε και κανένα μάρτυρα που να μετατραπεί από υπεράσπισης σε κατηγορίας.
Αφού λοιπόν ούτε στο δικαστήριο δεν τολμάτε να με οδηγήσετε νομίζω ότι αυτά που υποστηρίζω είναι αλήθεια και επομένως δεν έχω εμμονές.Αλήθεια ένας ηγέτης μπορεί να χρησιμοποιεί εικονικό τιμολόγιο; Ντροπή!!!