Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Γκαρθία: «Ποιοτικός παίκτης ο Καρσελά»



Γκαρθία: «Ποιοτικός παίκτης ο Καρσελά»
Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο Όσκαρ Γκαρθία, με τις δηλώσεις του να βγάζουν αρκετές ειδήσεις. Για τον Μεχντί Καρσελά ανέφερε πως είναι ποιοτικός παίκτης και πως όλα είναι στο χέρι του για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε για τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, πως δεν παίζει την
Κυριακή με αντίπαλο την Ξάνθη, ενώ επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως δεν γίνονται θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη και πως ο Ολυμπιακός θα παίζει επιθετικά, έχοντας την άμυνά του ψηλά.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στη Nova
Για τη δική του δουλειά: «Για να φανεί το άγγιγμα ενός κόουτς, είναι λίγος ο χρόνος. Ένας κόουτς χρειάζεται περισσότερο. Και κυρίως να κάνει προετοιμασία. Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι τώρα, που έχουμε ματς κάθε τρεις ημέρες».
Για τα στοιχεία του Ολυμπιακού: «Κάθε τεχνικός έχει τη δική του φιλοσοφία. Αυτή η ομάδα έχει φιλοσοφία άλλου. Θέλω κάποιους παίκτες, αλλά υπάρχουν και άλλοι με διαφορετικό προφίλ. Ξέρω το υλικό με το οποίο θα δουλέψω».
Για τον Καρσελά: «Είναι ένας παίκτης με καλή συμπεριφορά και ποιότητα. Θα εξαρτηθεί από τον ίδιο και τη διάθεσή του».
Για την άμυνα της ομάδας: «Μπορείς να παίξεις άμυνα και με την μπάλα, μακριά από την περιοχή σου. Να έχεις πολλά μέτρα απόστασης και εσύ να την έχεις στην κατοχή σου κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Αυτός είναι ένας τρόπος άμυνας. Αυτό ταιριάζει, σε μερικούς τους αρέσει να παίζουν άμυνα χωρίς μπάλα, αλλά στον Ολυμπιακό αυτό θα χρειαστεί».
Για τη μάχη του τίτλου: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα, μόνο το επόμενο ματς. Να τα κερδίσουμε όλα και να δούμε που θα βρεθούμε. Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά εμείς ασχολούμαστε μόνο με τα δικά μας τα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε».
Για τον Οφόε: «Αυτή τη στιγμή κάνει αποκατάσταση, δεν υπολογίζεται για την Κυριακή. Όταν επιστρέψει θα δούμε. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».
Για την Ξάνθη: «Είναι μια ομάδα όπου στο πρώτο ματς μπορούσε να κερδίσει. Παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις, παίζει ψηλά και χρειάζεται προσοχή γιατί είναι επικίνδυνη».
Για τη διαχείριση του υλικού: «Ένας κόουτς χρειάζεται περίοδο προετοιμασίας. Αυτή τη στιγμή προσαρμοζόμαστε και θα είμαστε προσεκτικοί για να έχουμε την καλύτερη ομάδα απέναντι σε κάθε αντίπαλο».
Για την απουσία του Μάριν: «Μου αρέσει να είναι όλοι διαθέσιμοι, αλλά υπάρχουν τραυματίες, τιμωρίες. Πιστεύω πως όποιος χρησιμοποιηθεί στη θέση του, θα τα πάει καλά».
Για το αν έχει κάποιο ιδιαίτερο σύστημα που χρησιμεύει στον Ολυμπιακό: «Έχουμε παίκτες που προσαρμόζονται και ανάλογα το υλικό και τους αντιπάλους μας, θα μπορούμε να αλλάζουμε κάποια πράγματα».
Για τον Ίβουσιτς: «Είναι ένας νέος Κροάτης τερματοφύλακας και όλοι πιστεύουμε πως θα έχει καλή απόδοση και πως θα μας βοηθήσει».
Για τις αναρτήσεις των παικτών γενικότερα στα social media: «Για έναν τεχνικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και προσπαθώ να έχω μια επαφή και προσπαθώ να συμμετέχω. Είναι πολλοί και προσπαθώ να δω τι κάνουν στο γήπεδο και όχι εκτός αυτού».