Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ξάνθη --Πλατανιάς 3-2

Αποτέλεσμα εικόνας για ξανθη ποδοσφαιρικη ομαδα
88': ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά! Ο Κοροβέσης τροφοδοτεί τον Πετρόπουλο και εκείνος με πλασέ μειώνει σε 3-2.
ΓΚΟΛ ο Πλατανιάς στο 80'. Παρά την επαφή του Ζίβκοβιτς, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ύστερα από την εκτέλεση του Ενσικουλού.
79': Πέναλτι για τον Πλατανιά. Ο Φλίσκας έχασε την ισορροπία του έπεσε πάνω στον Ενσικουλού και ο Μάνταλος έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.
ΓΚΟΛ η Ξάνθη στο 78'. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε ασίστ από το τέρμα του με βολέ. Έχοντας σύμμαχο τον δυνατό αέρα ο γκολκίπερ της Ξάνθης έβγαλε τον Γέντρισεκ τετ-α-τετ και ο δεύτερος τελείωσε άψογα τη φάση. Παιδική χαρά η άμυνα του Πλατανιά.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
.
ΓΚΟΛ η Ξάνθη στο 28'. Έπειτα από σέντρα του Λουσέρο, ο Γέντρισεκ έχασε το κοντρόλ, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπαξεβανίδη που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ για την Ξάνθη στο 6'. Ο Γέντρισεκ νίκησε τον Κλάγιτς. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που πήραν οι Ακρίτες στο φετινό πρωτάθλημα.
5' Πέναλτι για την Ξάνθη. Ο Κίκε Μπουλά μπήκε στην περιοχή, ο Μάνταλος θεώρησε ότι ο Ντικαμονά τον βρήκε από πίσω κι έδειξε την άσπρη βούλα. Ήταν πολύ μακρινό το ριπλέι και δεν φάνηκε αν υπάρχει ή όχι παράβαση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδωνΞάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Μεχία, Κίκε, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο
Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κλάγιτς, Σκαρντοβέλι, Ντουάλα, Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουές, Μάλσα, Ντικαμονά, Ενσικουλού.
Στον πάγκο της Ξάνθης: Γκαραβέλης, Σβάρνας, Κάστρο, Σιλά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Καμαρά
Στον πάγκο του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Στόιτσεφ, Πατράλης, Πριντέτα, Γκρζέλακ, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου
Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι: Σταύρος Μάνταλος, Λάζαρος Δημητριάδης, Σπυρίδων Βασιλόπουλος - 

Τέταρτος διαιτητής είναι ο Άγγελος Αγγελάκης