Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την αλήθεια που όμως δεν την υπηρετείτε Γεράσιμε Μαργέτη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης Μαργέτης

Σέβομαι όλο τον κόσμο και έχω την απαίτηση να με σέβονται και να μη γράφουν τις απόψεις των σαν να απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν μειωμένη κρίση 

Μας γράφει χωρίς ίχνος σεβασμού προς την αλήθεια ο προπονητής Γεράσιμος Μαργέτης :
Makis Margetis Κύριε Γιώργο για να παραιτηθεί κάποιος από το προπονητικό team κάποιας μεγάλης ομάδας μπορεί να είναι και προσωπικοί

λόγοι όπως η υγεία η κάτι άλλο για αυτό λέγονται και προσωπικοί . Τώρα αν έχασα εγώ προσωπικά από αυτή τη συνεργασία θα ήθελα να σας πω ότι ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που εργάστηκα στο Ανδρικό τμήμα της Μεγαλύτερης ομάδας του νόμου . Όσο αφορά τα αδέλφια μου κάνουν τις επιλογές του όπως κάνετε και εσείς .... τόσα χρόνια . Δεν είναι κακό να αγαπάς και να βοηθάς μια ομάδα και να μην επικεντρώνεσαι σε άτομα . Η ομάδα είναι ιδέα , φιλοσοφία , τόπος ζωής τα άτομα έρχονται και παρέρχονται . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Abrham Lincoln υποστηρίζει ότι " ... μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για ΄να διάστημα και μερικούς ανθρώπους για πάντα αλλά δεν μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για πάντα "

Τα λόγια αυτά ταιριάζουν απόλυτα σε σας και στα αδέλφια σας που νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν μπορούν να κρίνουν.
Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια είσαστε δίπλα στην εξουσία που ήταν ο Σπύρος Νίκας. Είδατε ότι δυο φορές πήγατε να την πάρετε  την εξουσία ( 2009- 2013 ) και αποτύχατε Και αποφασίσατε να την πλησιάσετε με διαφορετικό τρόπο που ήταν να γίνετε  φίλος σας χωρίς ίχνος ντροπής με τον υπ αριθμό 1 αντίπαλο σας Μιχάλη Τσιχριτζή  Ομοτράπεζος ο αδελφός σας Γιώργος του εικονικού προέδρου και ο αδελφός σας Νίκος να γίνεται μέλος επιτροπής της ένωσης. Το ίδιο χρονικό διάστημα  οι φρέσκοι φίλοι σας να με σέρνουν στα δικαστήρια με επιβαρυντικά στοιχεία τα οποία δημιούργησαν αυτοί που εγώ με την φωνή μου και την γραφή μου υποστήριξα. Ο δε αδελφός σας Νικόλαος τώρα τελευταία με χαρακτήρισε υβριστή και ψεύτη. Και ενώ του ζήτησα να παρουσιάσει στοιχεία που είπα ψέματα και τον έβρισα αυτός ακόμα έχει πάθει γλωσσοδέτη Αλλά εφαρμόζει τα λόγια του Μακιαβέλι που υποστήριζε " ...συκοφαντείτε συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει" Να γιατί σας απαντώ για να μη αφήσω κάτι να μείνει. Και μέχρι να πάρω απάντηση από τον αδελφό σας μπορώ να τον χαρακτηρίζω "δειλό συκοφάντη "
Τώρα έρχομαι και στην αφεντιά σας Δεν με ενδιαφέρει οι λόγοι της παραίτησης σας που δεν οφείλονται σε λόγους υγείας. Οι άλλοι όποιοι και να είναι με δικαιώνουν.Ονομάζετε τον Π Α Σ Κόρινθο την μεγαλύτερη ομάδα του νομού ενώ αυτό που υποστηρίζετε γνωρίζετε ότι δεν υπηρετεί την αλήθεια. Τα ίδια είπατε μετά τον αγώνα Κόρινθος 06  Π Α Σ Κόρινθος όταν η μεγαλύτερη ομάδα του νομού σας είχε ηττηθεί από μια ομάδα που είχε υποχρεωθεί μέσα σε εβδομήντα δυο ( 72 ) ώρες να αγωνιστεί τρεις ώρες και τριάντα λεπτά. Για να υποστηρίξετε αυτά μετά τον αγώνα πρέπει να έχετε καντάρια θρασύτητας την οποία την αποκτήσατε επειδή μέχρι τώρα είχατε το προνόμιο  του μονολόγου Ο Νικηφόρος όπως βλέπετε δεν σας το αναγνωρίζει επειδή είναι ερασιτέχνης ( δεν αμείβεται ) και όχι επαγγελματίας δημοσιογράφος. 
Για να είναι μια ομάδα μεγάλη πρέπει να έχει έναν καταξιωμένο ηγέτη όπως κατά το παρελθόν είχε τον Ηλία Λαρσινό και τον Χρήστο Καραντάνη.
Σήμερα ποιος είναι ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας του νομού μας  και τι εργασία κάνει; Γιατί υποστηρίζετε κ. Μαργέτη να μη επικεντρώνουμε σε άτομα. Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω μια και τις ομάδες τις απαρτίζουν άνθρωποι που πρέπει να έχουν στόχους και όχι να βρίζουν τον πρώτο δημότη του Δήμου Κορινθίας Υποστηρίζετε ότι η ομάδα  είναι ιδέα , φιλοσοφία , τρόπος ζωής 
Ο σημερινός Π Α Σ Κόρινθος τι απ όλα αυτά υπηρετεί  Μια και μπορεί να γράφονται όλα αυτά αλλά δεν μπορούν από την σημερινή σας ομάδα να υλοποιηθούν.
Δυστυχώς το πάθος σας για την εξουσία σας αναγκάζουν να υποστηρίζετε όλα αυτά 

Νικηφόρος