Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Μιχάλης Τσιχριτζής παρανομώ με την ψήφο των παραγόντων

Αυτοί διοικούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο και δεν ντρέπονται γι αυτό 




Η βαθμολογία που πήρα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε Π Σ Κορινθίας  για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας 

Π Α Σ Κόρινθος    αγώνες  13 νίκες 13 ισοπαλίες 0 ήττες 0 Βαθμοί  39
Κόρινθος  06        αγώνες  13 νίκες 12 ισοπαλίες 0 ήττες 1 Βαθμοί  36


Καλά δεν υπάρχει ίχνος ντροπής και συνεχίζετε να βάζετε αυτή την πλαστή βαθμολογία γελοιοποιώντας ότι είχε μείνει αν είχε μείνει τίποτα σοβαρό 
Εδώ έχουμε μια απόφαση της πρωτοβαθμίου επιτροπής της ένωσης που αποφασίζει επάνω σ αυτά που γράφουν τα εντεταλμένα όργανα που γράφουν ότι κάνει καλό στην οδό Νοταρά 48 που έχει χωρίσει τα σωματεία στα δικά μας και έξω από την πόρτα των γραφείων της ένωσης. 
Επομένως γι αυτό και δεν τηρούμε τα παγκοσμίως εφαρμοζόμενα εδώ στην Κορινθία ότι πει ο εικονικός. Και δίνουμε τους τρεις βαθμούς χωρίς να έχουμε αυτό το δικαίωμα μέχρι που να βγάλει απόφαση η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ε Π Ο. Γιατί τα κάνετε όλα αυτά εικονικέ πρόεδρε ενώ ξέρετε ότι δεν είναι αυτό σωστό μια και δεν ακολουθεί τος κανονισμούς. 
Θα μου πείτε σπουδαία τα λάχανα αφού εδώ έχουμε αρχιδιαιτητή τον άλλοτε γενικό αρχηγό του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος Δημητράκη Γκρούτση 
Και γι αυτό ανάγκασε και τον μέγιστο παράγοντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αξιότιμο κύριο Γιώργο Τριαντάφυλλο να χαρακτηρίσει αυτό το πρωτάθλημα ΑΗΔΙΑ .