Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η απόφαση είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και καταλύει κάθε έννοια δικαίου» 0 SHARES Fac




ΠΑΕ ΠΑΟ: «Η απόφαση είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και καταλύει κάθε έννοια δικαίου»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και την χαρακτηρίζει σκανδαλώδη και προϊόν πολιτικής παρέμβασης, ενώ καλεί σύσσωμη τη διοίκηση της ΕΠΟ να παραιτηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση  της Επιτροπής Εφέσεων  της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  επισημαίνει  τα ακόλουθα:
Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.
Να υπενθυμίσουμε ότι  πέρισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές  σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs  και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.
Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.
Με τις πράξεις  και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Δικαιολογημένα διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός αφού ένα κουτάκι μπύρας άδειο υπήρξε η αιτία ο Παναθηναϊκός να χάσει τα πάντα και όχι μόνο έξι βαθμούς. αλλά και πρόστιμο Και έρχεται τώρα με τον αγώνα  Π Α Ο Κ Ολυμπιακού να χαριστούν οι τρεις βαθμοί  Δικαιολογημένη η γεμάτο αγανάκτηση ανακοίνωση του Παναθηναϊκοί.