Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Αυτά έγγραφα την 5. 12 2013


Η γελοιοποίησης  στο μεγαλείο της

Η αστεία τοπική επιτροπή ορισμού διαιτητών  όρισε τον κ. Ψυχογιό  την Κυριακή  1 12 13  και ώρα 11 00 να είναι επόπτης του αγών της Β κατηγορίας  μεταξύ των ομάδων Άρη Κορίνθου και Αίαντα Αγιονορίου.  Και διαιτητής του αγώνα Πανευρωστινιακού – Αετός Κρυονερίου  που θα γινότανε στις 3 το μεσημέρι  την ίδια μέρα.
Οι αγώνες στην Κορινθία αρχίζουν με κάποια καθυστέρηση αλλά εμείς θεωρούμε ότι σωστά άρχισε. Έχουμε 90 λεπτά παιχνίδι  μαζί με το ημιχρόνιο και την σύνταξη του φύλλου αγώνα άλλα 40 λεπτά μας κάνουν δυο ώρες και 10 λεπτά. . Τηρουμένων των χρονικών ορίων ο κ. Ψυχογιός  πρέπει  σύμφωνα με τον κανονισμό να είναι 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Κόρινθος Ευρωστίνη  χιλιόμετρα 70 Όπως γνωρίζουμε ο κ. Ψυχογιός είναι οδηγός και εργάζεται στο Δήμο Βέλου.
Και τα 70 χιλιόμετρα τα κάνει σε 50 λεπτά Κάνουμε λοιπόν μια σούμα και βρίσκουμε ότι έχουμε  τρεις ώρες  καιρό για να κάνουμε τον αγώνα και να φτάσουμε έγκαιρα στο άλλο γήπεδο  Αλλά όμως όπως λέει ο λαός μας με την ψυχή στο στόμα. Τώρα ο διαιτητής αυτός είναι υποχρεωμένος να διαιτητεύσει και να αποδώσει δικαιοσύνη όταν ζει με το άγχοςαν θα προλάβει να πάει στο γήπεδο.  .
Διαβάζω ότι στην Ευρωστίνη ο αγώνας δεν έγινε γιατί η αιτία της αναβολής ήταν η ομίχλη.  Η καλή μας η εφημερίδα δεν μας λέει όμως ότι ο κ. Ψυχογιός καθυστέρησε  και έφτασε στο γήπεδο 45 λεπτά μετά την υποτιθέμενη έναρξη του αγώνα. Και ο λόγος είναι απλός. Στο γήπεδο του συνοικισμού είχαμε αγκαλίτσες  μεταξύ του διαιτητή και των παικτών του Αίαντα. Ο δε ένας επόπτηςτου αγώνα της Ευρωστίνης  ο Κανέλλος έπαιζε στα Εξαμίλια και ο δρόμος προς την Ευρωστίνη ποιο μακρύς αλλά γεμάτος εμπειρίες  όπως θα μας έλεγε και ο Καβάφης.

Πιστεύω  ότι  η επιτροπή σώθηκε λόγω ομίχλης. Αλλά εκτός από εμένα ποιος άλλος θα βρεθεί να τους κάνει έλεγχο. Αφού το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης είναι όλο συμπολίτευση.  Αυτό είναι το σύστημα της εκλογής και πώς να το αλλάξουμε. Αλλά να μη περιμένουμε και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια και η εικόνα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είναι χειρότερη