Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Αυτή η όμορφη παρεούλα ρυθμίζει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Όλοι θα γνωρίζετε το γνωστό σουβλατζίδικο που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου που σε μένα είναι πολύ αγαπητό γιατί οι ιδιοκτήτες του Οι Ελλένηδες είναι φίλοι της Α Ε Κ 
Εκεί βρέθηκαν Δευτέρα βράδυ το ¨αγλάισμα " την Κορινθιακής Διαιτησίας. 


Ο αρχιδιαιτητής Δημήτρης Γκρούτσης  που επίσημα  καταγγέλλω ότι είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας . Γιατί χρημάτισε γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος το 2009 που συνόδευσε την ομάδα στην προετοιμασία που έγινε στα Καλάβρυτα Και ήταν την εποχή αυτή που γινόταν οι εκλογές στην ένωση το δεύτερο κλαρίνο ( πρώτο ήταν ο Δούρος ) στον προεκλογικό αγώνα υπέρ του ανθρώπου πέτυχε την Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου από την ανάποδη. Και ήταν αυτός που τόλμησε να χαρακτηρίσει ιδιοτελή τον Σπύρο Νίκα που γελοιοποίησε την ιδιοτέλεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝεοφυτιάδηςΣτην παρέα ήταν και ο πρώτος στην ιεραρχία ευρισκόμενος της Κορινθιακής διαιτησίας Γιάννης Νεοφυτιάδης το πιστό όργανο της ένωσης που γράφει στο φύλλο του αγώνα ότι κάνει καλό στα αφεντικά του.
Και αυτά όλα τα γράφω γνωρίζοντας ότι αν είναι ψέματα διαπράττω το αδίκημα της συκοφαντίας .Καιρός να συναντηθούμε με τα όργανα της ένωσης στις αίθουσες των δικαστηρίων 


Και από  αυτή την παρέα δεν μπορούσε να απουσιάζει ο πρόεδρος του ανύπαρκτου συλλόγου  των Κορινθίων διαιτητών Που έχει εκτεθεί μια και η επιτροπή τον έχει ορίσει τέσσερις φορές επόπτη στους αγώνες του Π ΑΣ Κόρινθος ενώ υπάρχουν συνάδελφοι σου κ. πρόεδρε που δεν έχουν ούτε νια φορά δεν έχουν επιλεγεί για να αποδώσουν δικαιοσύνη στην ομάδα του Π Α Σ. Αυτό ανεπανόρθωτα σας εκθέτει.

Την παρέα έκλεινε ο διαιτητής του Π Α Σ Κόρινθος Καλαράς που ενώ είναι καλός διαιτητής όταν παίζει με τον Π Α Σ ή για λογαριασμό του Π Α Σ ξεχνάει τα πάντα και θυμάται ότι κάνει καλό στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με ενστάσεις.

Και έρχομαι και κάνω ταμείο και μετρώ τα θετικά και αρνητικά της Κορινθιακής   διαιτησίας και δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκονται παράγοντες και βάζουν το χέρι τους στην τσέπη αφού γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία τύχη.