Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Χρήστο Βλαχοπάνο :πρέπει να ενημερώσετε τους φιλάθλους γιατί δεν υπάρχουν πρωταθλήματα στην Κορινθία


Χρ. Βλαχοπάνος για την Αναβολή των Πρωταθλημάτων: Η Φωνή μας εισακούστηκε



Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος
δήλωσε για την ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟ Αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κορινθίας
πως η επιθυμία που εξέφρασε στον  Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Τσιχριτζή
για απονομή δικαιοσύνης και σεβασμό στο πρόσωπο του Αρχιδιαιτητή εισακούστηκε
και στην συνέχεια καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του κ. Δημήτρη Γκρούτση χθες βράδυ
από κουκουλοφόρους και κάλεσε τις κορινθιακές ομάδες να καταδικάσουν το περιστατικό
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Η ένωσης λειτουργεί χρόνια αμέτρητα και θα ήθελα κ. πρόεδρε του ανύπαρκτου συλλόγου διαιτητών  αν είχαμε κατά το παρελθόν  ξυλοδαρμούς ανθρώπων της διαιτησίας και η ένωσης πήρε αυτά τα μέτρα. Με την αναβολή ποιος ο τρόπος της απονομής της δικαιοσύνης δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως γίνατε τόσο ευαίσθητος . Και είσαστε τόσο χοντρόπετσος όταν ξευτελίζονται τα μέλη σας που δεν έχουν την δυνατότητα όχι λόγω προσόντων αλλά λόγω επιλογών της ηγεσίας σας δεν μπορούν να διαιτητεύσουν μια συγκεκριμένη ομάδα Ενώ άλλοι συνάδελφοι σας ακόμα και τέσσερις διαιτησίες έχουν κάνει την εκλεκτή της ένωσης ομάδα. Και εσείς είσαστε προνομιούχος αφού έχετε τέσσερις συμμετοχές ως επόπτης Επομένως και εσείς είσαστε του συστήματος
Πριν επιτεθούν οι κουκουλοφόροι στον αρχιδιαιτητή ( τίτλο που του τον έχει δώσει ο κ. πρόεδρος αφού σύμφωνα με τον κανονισμό είναι αυτός ) είσαστε σε σουβλατζίδικο.
Επομένως εικόνα πως τον αφήσατε και πώς τον ξανά βρήκατε μετά την κακοποίηση  από τους κουκουλοφόρους μόνο εσείς γνωρίζετε.. Η φίλαθλος κοινή γνώμη έχει απαίτηση να πληροφορηθεί από εσάς που είσαστε και αστυνομικός  αυτά που έπαθε ο κ. Γκρούτσης. Και αφού υπέβαλε μήνυση πρέπει να υπάρχει έκθεση ιατροδικαστή.