Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Μπόλαρης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: "Πλαστογραφούν το πρωτάθλημα - Χάθηκε και η ντροπή" (φωτο)


ΜΠΟΛΑΡΗΣ
Την δική του διάσταση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ έδωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης. 
Γνωστός για τα ΠΑΟΚικά του αισθήματα, ο πρώην βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ φάνηκε εκνευρισμένος με την απόφαση κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και πλαστογράφηση του πρωταθλήματος καθώς και ατιμωρησίας του προπονητή του Ολυμπιακού που «τραυματίστηκε από ανεμίζουσα ταινία χαρτιού»! 
Το tweet του Μάρκου Μπόλαρη 
Αναρωτιόμουν... Τι θα μεθοδεύσουν φέτος για να μην πάρει το πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα ; Ευρηματικό : "Τραυματισμός απο ανεμίζουσα ταινία χαρτιού !" Αντί να τιμωρήσουν τον θεατρινο, πλαστογραφουν το πρωτάθλημα. Χάθηκε κι η ντροπή
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Μα ο πρώτος διδάξας είναι ο δικός σας  προπονητής που έφαγε ένα κουτί μπύρας άδειο και έφυγε από το γήπεδο με καροτσάκι. Ούτε το άδειο κουτί της μπύρας κάνει αναπήρους και ούτε και η ταμιακή ταινία. Κωμωδία έπαιζε ο Ίβιτς επιθεώρηση  ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Εξάλλου από θεατρικές παραστάσεις γνωρίζετε κ. Μπόλαρη πολύ καλά. Αφού από το Π Α Σ Ο Κ έφυγες γιατί δεν ήθελες να ψηφίσεις τα μνημόνια και πήγες στο ΣΎΡΙΖΑ και τα ψήφισες όλα.