Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Έγκλημα η διακοπή του πρωταθλήματος

                            toumpa--2

Ο λαός υποστηρίζει ότι την ζημιά όπου την σταματάς έχεις κέρδος. Μα υπάρχει και μια άλλη λαϊκή φιλοσοφία ότι την φωτιά μόνο με φωτιά μπορείς να την
αντιμετωπίσεις  Ναι αυτά που έγιναν επί κυβερνήσεως πρώτη φορά Αριστερά δεν μπορούν να έχουν ξανά γίνει γιατί νους ανθρώπου δεν μπορεί να τα πιάσει. 
Ναι μπορεί να υπήρχαν και άλλοτε άνθρωποι που είχαν μαζί τους όπλα αλλά τόσο ξεδιάντροπα ποτέ κανένας δεν τα παρουσίασε. 
Σε μια εποχή που ο λαός μας έχει πει το ψωμί ψωμάκι με μια αψυχολόγητη  κίνηση ρίχνεις στην απόγνωση έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων που στην κυριολεξία ζουν από το άθλημα. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος όταν έχουμε την δυνατότητα ως οργανωμένη πολιτεία να αντιμετωπίσουμε κάθε  πρόβλημα που μας παρουσιάζεται Εκτός και αν δεν είμαστε δυνατοί και οι ευρισκόμενοι απέναντι μας είναι δυνατότεροι. 
Πάντως η διακοπή αυτή κάνει καλό στον πιστολέρο και την ομάδα του και σε κανέναν άλλο. Και αυτό σύντομα θα το διαπιστώσουν οι πάντες εκτός από  την πολιτεία που γνωρίζει που βαδίζει.