Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Νικηφόρος : Προσπάθησα να βοηθήσω αλλά απέτυχα Δημήτρη Μπινιάρη.!!!


Επιτέλους πετύχαμε την αλλαγή με τον Γραμμένο 

Δημήτρη Μπινιάρη  δέξου ότι αυτούς δεν μπορείς να τους πολεμήσεις με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις. Η κολακεία αφοπλίζει τον μαχητή και "τρέφει" τους κόλακες.



Διαβάζω


Ανακοίνωση Της Κόρινθος 06

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Οφείλουμε δημόσια και υπεύθυνα να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας αλλά και όσους σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε ότι.
Αργά το μεσημέρι η αρμόδια επιτροπή εφέσεων στην οποία είχαμε προσφύγει εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της Ένωσης, η οποία μας μηδένισε στον αγώνα Κόρινθος 06 - ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε την απόφαση της.
Σύμφωνα με αυτή δεν έγινε δεκτή η έφεση μας και παρέμεινε η πρωτοβάθμια απόφαση σύμφωνα με την οποία ο αγώνας στον οποίο νικήσαμε 3-2 κατοχυρώθηκε 3-0 υπέρ του ΠΑΣ Κόρινθος.

Η ομάδας ήδη ξεκίνησε την νομική 

διαδικασία και θα προσφύγει ενώπιον 

του διαιτητικού δικαστηρίου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Εδώ και δυο χρόνια και συγκεκριμένα στην ταβέρνα Στρούγκα σου είπα παρουσία μαρτύρων ότι έτσι που διοικείς δεν έχεις καμία τύχει. Νευρίασες και από τότε κουμπώθηκες και όταν συναντιόμαστε τυχαία φρόντιζες να δείξεις την ψυχρότητα σου. Για να κερδίσεις την έφεση έπρεπε να πάρεις συγκεκριμένο δικηγόρο. Με αγνόησες Πριν μπούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου σε πρόσωπο πολύ δικό σου που μας πήρε τηλέφωνο του είπα ότι δεν έχουμε καμία τύχη. 
Και δικαιώθηκα Παραδέχομαι ότι προσπαθείς αλλά λαθεμένα