Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο Α Ο Λουτρακίου δεν μοιάζει μα καμία ομάδα γι αυτό μη τον παραλληλίζετε μ άλλες ομάδες.


Μια παρέα κράτησε τον Α Ο Λουτρακίου  Στόχος είναι ένας Να μη διαλυθεί η παρέα 




Διαβάζω

ΑΟΛΟΥΤΡΑΚΙ: Έκλεισε ένας Κύκλος 4 χρόνων με Αναγνωρισιμότητα επιτυχίες, χαρές & μεγάλες στιγμές - 



ΑΟ.ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 1-2
Mετά το Ζευγολατιό και τον Πέλοπα που έχουν αποχαιρετήσει εδώ και πολλές αγωνιστικές την κατηγορία και κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά στο τοπικό,από σήμερα και ο ΑΟΛ σκέφτεται και σχεδιάζει την επόμενη χρονιά στο τοπικό αφού με την ήττα από την πρωτοπόρο Προοδευτική έσβησε και η τελευταία ελπίδα παραμονής.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Διαφωνώ με το δημοσίευμα αυτό που μοιάζει με  επικήδειο και κάνει  έναν  άστοχο παραλληλισμός.με τον Α Ο Ζευγολατιού και τον Πέλοπα Κιάτου.
Και όλα αυτά τα γράφει  ένα μέσο ενημέρωσης που ποτέ δεν πήρε θέση όταν ο κ. Τσιχριτζής στην παντοδυναμία του έφερνε για να γονατίσει οικονομικά ο Α Ο Λ  διαιτητές από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 
Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης χωρίς την βοήθεια κανενός φορέα νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από τζάκια οικονομικά είχαν την θρασύτητα να πουν παρών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και έχοντας απέναντί τους μια σεβαστή δύναμη αποτυχημένων παραγόντων του Ολυμπιακού Λουτρακίου η πορεία ήταν πολύ δύσκολη. 
Που δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Α Ο Ζευγολατιού ούτε με την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. αφού η άνοδος των δυο ομάδων έγινε κατά διαφορετικό τρόπο 
Αυτό που τρομάζει τον Νικηφόρο είναι μήπως η παρέα κουράστηκε από την άθλια πολεμική που αντιμετωπίζουν και αυτό θα αποτελεί το τέλος του ιστορικού Α Ο Λ 
Δυστυχώς αυτό το έχω παρατηρήσει στις ομάδες της υποδομής και με τρομάζει.
 Εύχομαι να διαψευσθώ.