Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μιχάλη Τσιχριτζή και η παρέα σου Αν αυτά που γράφω είναι αληθινά πρέπει οριστικά να διακοπεί το πρωτάθλημα.οριστικά και να πάτε σπίτι σας.Αν είναι ψέματα να με οδηγήσετε στον εισαγγελέα Η σιωπή φανερώνει ενοχή.!!!
















Προς το Δ Σ της ένωσης της οδού Νοταρά

Πριν από οκτώ μέρες συνεδριάσατε και αποφασίσατε να διακόψετε το πρωτάθλημα γιατί κάπου στην Κορινθία  τρεις μασκοφόροι ή κουκουλοφόροι η υπεράνθρωποι  που κανένας δεν τους είδε έδειραν το μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών ( που ο εικονικός πρόεδρος κακώς του έχει δώσει τον τίτλο του αρχιδιαιτητή ενώ ανήκει στην αφεντιά του ) και η επωδός τους ήταν να προσέξει τους ορισμούς  που κάνεις
Ωραίο σενάριο για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας Και κανένας από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους δεν τολμά να σχολιάσει το γεμάτο θρασύτητα άρθρο του προέδρου του συλλόγου των διαιτητών της Κορινθίας Που κάθε λέξη του είναι ένα ψέμα. . Αφού ο ίδιος είναι μέρος του συστήματος ΄που με τον δικό του τρόπο αποδίδει αθλητική δικαιοσύνη Ναι κατηγορώ τα τρία μέλη της επιτροπής ( Τσιχριτζή -- Γκρούτση--ΚΑΛΛΙΟΛΙΑ ) που ανοικτά μεροληπτεί όχι μόνο στους ορισμούς των διαιτητών αλλά και στην απουσία ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ σε πολλούς αγώνες και σε τέσσερις με την παρουσία του Γκρούτση που ο ίδιος κάνει βαθμολόγηση στα γραπτά του. Και μάλιστα παραμονή του αναβληθέντα αγώνα Παννεμεατικού-- Π Α Σ Κόρινθος ορίστηκε σε καφετέρια ο Διαιτητής Φραντζής για τέταρτη φορά να διαιτητεύσει την ομάδα του Π Α Σ Στην σύσκεψη ήταν παρών και ο προπονητής του Π Α Σ. Η ξεφτίλα  στον υπέρτατο βαθμό. Με αποτέλεσμα όταν το σκορ έγινε 1-2 υπέρ του Π Α Σ να δώσει πέναλτι ενώ είχε προηγηθεί οφσάιντ Στο ημιχρόνιο οι φίλαθλοι έβρισαν τον διαιτητή και κατά την διάρκεια του αγώνα που ο ένοχος διαιτητής δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο του αγώνα. 
Ο διαιτητής Φραντζής αφού κατακρεούργησε την ομάδα του Αστέρα Δερβενίου στον αγώνα με τον Π Α Σ Κόρινθο 

Αποτέλεσμα εικόνας για Π Α Σ Κόρινθος --Αστέρα Δερβενίου

Έδωσε συγχωροχάρτι σ αυτά τα παιδάκια που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν το τρίτο αντικανονικό τέρμα του Π Α Σ χωρίς να γράψει τίποτα στο φύλλο του αγώνα ούτε ο διαιτητής ούτε και ο παρατηρητής.Γιατί αν όλα γραφόντουσαν σήμερα ο ιστορικός Π Α Σ θα έψαχνε να κρατηθεί στην κατηγορία.
Αυτά τα παιδάκια βάζουν και βρίζουν το Δήμαρχο και την πεθαμένη μάνα μου και αυτό είναι το μεγάλο έγκλημα που κανένας αρμόδιος ή και αναρμόδιος μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει  απολογηθεί γι αυτή την επιστράτευση.
Καταγγέλλω λοιπόν αυτό το έγκλημα που ο ξυλοδαρμός του Γκρούτση αν έγινε είναι πταίσμα ενώ η επιστράτευση είναι κακούργημα.
Να οι Έλληνες φίλαθλοι πως δημιουργούνται κύριε Υπουργέ Αθλητισμού και μετά περιμένετε να υπάρχει προκοπή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.