Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν κουκουλοφόροι--δολοφόνοι στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Μιχάλη Τσιχριτζή; Περιμένουμε απαντήσεις στα ερωτήματα μας.

Την περασμένη Δευτέρα 19 Μαρτίου του 2013 σε γνωστό Σουβλατζίδικο της Κορίνθου το μέλος της επιτροπής ( και όχι αρχιδιαιτητής αφού την θέση αυτή βάσει κανονισμού την κατέχει ο εκπρόσωπος της ένωσης στην
επιτροπή ) που ορίζει τους διαιτητές στο νομό μας Δημήτρης Γκρούτσης Μαζί με τον πρόεδρο του ανύπαρκτου συλλόγου Διαιτητών Χρήστου Βλαχοπάνου ( που έχει οριστεί σε τέσσερις αγώνες επόπτης σε αγώνες της ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος  ενώ ορισμένοι  συνάδελφοι του ούτε σ ένα ) Τον διαιτητής του Π Α Σ Κόρινθος Καλαρά και το μόνιμο όργανο της ένωσης διαιτητή Νεοφυτιάδη που έχει τσαλαπατήσει όλες τις διατάξεις και τους κανονισμούς του αθλήματος έτρωγαν τα υπέροχα σουβλάκια.του ΑΕΚτζή Ελένη.
Από εδώ αρχίζει η δολοφονική ενέργεια ( χαρακτηρισμός του Π Α Σ Κόρινθος) εναντίον του για μένα παρανόμως ευρισκομένου στο χώρο  της διαιτησίας Δημητρίου Γκρούτση.
Οι τέσσερις κουκουλοφόροι που συνάντησαν τον Γκρούτση και πήγαν να τον δολοφονήσουν πρέπει να μας το γνωρίσουν οι αρμόδιοι δηλαδή η Αστυνομία. Από τον τόπο της απόπειρας της δολοφονίας το θύμα πως πήγε στο Νοσοκομείο 
Εκεί τον υποδέχτηκε γιατρός πρέπει να μας γνωρίσουν το όνομα του για να μάθουμε τι έγραψε στο βιβλίο συμβάντων και αν κάλεσε την αστυνομία μια και ο Γκρούτσης είναι επώνυμος για να επιληφθεί του θέματος αφού η απόπειρα δολοφονίας είναι ποινικό αδίκημα;
Από το Νοσοκομείο της Κορίνθου ο Γκρούτσης έφυγε αμέσως ή έμεινε και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εδώ πρέπει να δώσει απάντηση το νοσοκομείο. 
Πότε πήγε στην Αστυνομία για να υποβάλει μήνυση Και αν πήγε σε ιατροδικαστή. Και αντί να κάνει συμβούλιο η ένωσης έπρεπε να δώσει συνέντευξη και να μας παρουσιάσει τον κακοποιηθέντα γενικό αρχηγό του Π Α Σ Κόρινθος που παράνομα ορίζει τους διαιτητές.
Και το βασικό εδώ δεν υπάρχει κίνητρο για την δολοφονική απόπειρα μια και η ομάδα Κόρινθος 06 που διεκδικεί το πρωτάθλημα εκτός από τον αγώνα με τον Π Α Σ Κόρινθος που  το όργανο της ένωσης Νεοφυτιάδης δεν τους έδωσε ένα καταφανέσττο πέναλτι και επικύρωσε το δεύτερο τέρμα του Π Α Σ που ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. σε κανέναν άλλο αγώνα δεν αδικήθηκε αφού οι διαφορά των ομάδων που αντιμετώπισε η Κόρινθος 06 ήταν τεράστια. Και τα γραφόμενα μου επιβεβαιώνονται από τα αποτελέσματα των αγώνων. 
Πολλά ερωτήματα που πρέπει να πάρουν απαντήσεις. γιατί ο Νικηφόρος το θέμα  δεν θα το κλείσει.