Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου σε ...βρώμικα νερά



Μου δώσανε την πρωτιά να κάνω ερωτήσεις στον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη και ένα προσκοπάκι την δημοσιογραφίας είπε λόγω ηλικίας Και αμέσως κάποια φωνή ακούστηκε και όχι μόνο Δεν περίμενα από δημοσιογράφους που αντιγράφουν για να γεμίσουν το μπλοκ τους αναγνώριση Βέβαια ερωτήσεις δεν έκανα γιατί πιστεύω όλο αυτό το πανηγύρι αδίκησε τον Δημήτρη Μπινιάρη. 



Ο Νικηφόρος δεν θα τους μοιάσει ποτέ γιατί γράφει πάντα την αλήθεια και δεν έχει αφεντάδες να του υπαγορεύουν τι θα ρωτήσουν και τι θα γράψουν Και κανένας δεν τόλμησε να σχολιάσει το μανιφέστο του προέδρου των Διαιτητών που είναι πέρα για πέρα προκλητικό γραμμένο από έναν άνθρωπο που υπηρετεί το σύστημα με ...σεβασμό 


Έχασε την έφεση που έκανε η Κόρινθος 06 και πρώτη είναι η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος με την βοήθεια του συστήματος που επικεφαλής είναι ο   Μιχάλη Τσιχριτζή Και αυτό δεν το γράφω σήμερα αλλά συνεχώς. Γιατί είπε ο Λουδοβίκος 14 ότι προκαλεί να του κλ@σ@@ν τα α@@αδ@α αφού κανέναν δεν υπολογίζει  Αλλά δεν μας είπε τον τρόπο λόγω μεγάλων σωματικών προσόντων που διαθέτει.


Αυτό είναι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που πρέπει να το θαυμάζουμε αφού πουθενά και σε κανένα μέρος του κόσμου δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα Πιστεύω ότι η Φ Ι Φ Α ή ΟΥΕΦΑ θα τα μελετήσει όλα αυτά και θα μας βραβεύσει. Και έτσι ο εικονικός πρόεδρος να μείνει στην ιστορία ως βραβευμένος.