Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν ερωτήματα που όμως δεν θα πάρουμε απαντήσεις αφού μας περιφρονεί η οδός Νοταρά

Τα λάθη κατοικούν στη γειτονιά της αλήθειας και γι αυτό μας αποπλανούν
                               Ραμπιντράναθ  Ταγκόρ. 


               
Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης 
που έβγαλε μια εσπευσμένη απόφαση τραβηγμένη από την παντοδυναμία της οδού Νοταρά 48 που βαδίζει στον αστερισμό των ...όρχεων !!!


Κάποτε σας είχα πει και γράψει  ότι δεν είμαι εύκολος αντίπαλος επειδή υπηρετώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό που του είμαι αφοσιωμένος στρατιώτης.
Βέβαια οι παλαιοί από εσάς με καταδικάσατε σε οκτάμηνη φυλάκιση Και είμαι βέβαιος ότι θα καμαρώνετε γι αυτό. 

Και να που ήρθε η σπάνια ευκαιρία να με μηνύσετε και πάλι και τώρα να είσαστε βέβαιοι ότι η ποινή θα είναι πολύ μεγαλύτερη αν βάλω πάλι μάρτυρα που από υπεράσπισης να γίνει κατηγορίας. 



Αποτέλεσμα εικόνας για Κουκουλοφόροι
Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχοντος του Δεύτερου αντιπροέδρου θα είχαμε  κουκουλοφόρους  που θα χτυπούσαν το μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών του νομού Κορινθίας γιατί θα υπήρχε σεβασμός και φόβος Γι αυτό και εγώ έβαλα το μυαλό μου να λειτουργήσει

Γύρω στις 11 η ώρα το βράδυ της Δευτέρας διαλύθηκε η παρέα που έτρωγε σουβλάκια στο Σουβλατζίδικο του Ελένη.Και πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους Και τότε βγήκαν οι κουκουλοφόροι και χειροτόνησαν τον κ. Δημητράκη. Που μας λέει ο ίδιος ότι ειδοποίησε την Αστυνομία Μας παίρνει ένας επώνυμος ( αλήθεια πόσοι αστυνομικοί είναι διαιτητές ;) και αναφέρει ότι μασκοφόροι τον έδειραν πόσα περιπολικά θα έφταναν στο τόπο του ξυλοδαρμού . Εμείς θα θέλαμε τον αριθμό του μοναδικού περιπολικού που ανταποκρίθηκε στην καταγγελία του δαρμένου και τι έχει γράψει ο επικεφαλής του πληρώματος στην έκθεσή του. Στο νοσοκομείο ο γιατρός που τον περιποιήθηκε τι έχει γράψει στο βιβλίο συμβάντων και αν εκεί  πήγε μόνος του ο Γκρούτσης ή με την βοήθεια τρίτων Εφόσον υπάρχει μήνυσης πρέπει να έχουμε και ιατροδικαστική έκθεση. Το θέμα πήρε διαστάσεις και μας συζητάει το πανελλήνιο. Εδώ έχουμε τόσα ερωτήματα που δεν καταδέχτηκε κανένας να τα εξετάσει Το μόνο που ενδιέφερε το Δ Σ της ένωσης διακοπή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς μόνο ο εισαγγελέας θα μπορέσει να βρει άκρη. Εμείς αδυνατούμε και το Δ Σ της Ένωσης δεν νοιάζεται για τους κουκουλοφόρους παρά μόνο να μη γίνουν οι αγώνες το Σαββατοκύριακου Τους λόγους θα τους βρει πιστεύω ο εισαγγελέας. 
Αλήθεια υπάρχει προηγούμενο παρόμοιας αναβολής;