Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Νικηφόρος :Υπηρετώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη γι αυτό δεν είμαι αγαπητός.

Γιάννη Λάμπρου


Είσαι το πρώτο βιολί του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη και ο άνθρωπος που δίνει την γραμμή στην ομάδα από πλευράς επικοινωνίας . Πολλές φορές
διαφώνησα με τα κείμενα σου και μάλιστα σε θέματα βασικά αλλά ποιος θα δώσει σημασία σε κάποιον που μάχεται όχι για το καλό της Κορίνθου 06 αλλά για τις διάφορες τρικλοποδιές που έβαζαν για να χάσει το έπαθλο και δυστυχώς το έχαναν.
Όλα αυτά τα είχα προβλέψει και τα είχα πει παρουσία μαρτύρων αλλά δυστυχώς δεν μ άκουσαν και τα αποτελέσματα είναι γνωστά

Στα γραπτά σου ποτέ δεν είδα κάτι να γράφεις  για τον πρόεδρο της Ένωσης Για τον κ.Γκρούτση  Κυκλοφόρησαν τόσες φωτογραφίες  που έδειχναν να τρώνε σουβλάκια με τους διαιτητές Ποτέ δεν έγραψες για τον προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος που ανοικτά συνεδριάζει με τους παράγοντες της ένωσης  Και όλα αυτά τα κάνεις γιατί σήμερα είναι ο Δημήτρης Μπινιάρης αύριο μπορεί να είναι σε θέση κλειδί και να του έχω την ανάγκη του ο Μιχάλης Τσιχριτζής. Και μη ξεχνάς στον περσινό πτωτάθλημα  όταν έδωσαν τον πρώτο αγώνα για να σας κοιμίσουν  έκαναν κοινή συνέντευξη οι δυο προπονητές
Και βρήκανε ότι οι δημοσιογράφοι είναι η αιτία της αντιπαλότητας Και επειδή κανένας από εσάς δεν έγραφε ούτε κόμμα λόγω δημοσίων σχέσεων την αντιπαλότητα τη δημιουργούσε ο Νικηφόρος. Και πείσατε και τον Δημήτρη Μπινιάρη και όταν με συναντά να κουμπώνεται.  
Και μετά την συνέντευξη ήρθε ο αγώνας 


Και έγινε το έλα και να δεις μετά την συναδελφωμένη συνέντευξη των δυο προπονητών χωρίς να έχει συμμετοχή ο Νικηφόρος το γήπεδο παρουσίασε αυτή η όψη και ενώ η νίκη ήταν με το Π Α Σ στο τέλος ισοφάρισε η Κόρινθος 06 
Και καμία διαμαρτυρία για τις τραγικές παραλείψεις του Διαιτητή και του παρατηρητή τάξεως.Με την σιωπή αποθρασύνθησαν  οι της ένωσης και φτάσαμε στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου που είναι ότι το χειρότερο έχει να παρουσιάσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ποιες είναι  οι δικές ενέργειες για να γνωρίζετε στους φιλάθλους ότι σας αδικούν;Απολύτως τιποτα.μόνο συμβούλια επί συμβουλίων και στο τέλος τα κατακτούσατε όλα σε κοινή συνεδρίαση αλλά στα λόγια μόνο..
Και ερχόμαστε στην απώλεια δυο κυπέλλων που δυστυχώς για σένα Γιάννη Λάμπρου δεν έχει γίνει καμία παρατυπία. και στις δυο συναντήσεις όσο και να προσπάθησα δεν βρήκα κάπου να αδικήθηκε η Κόρινθος 06.
Και βγάζεις μια ανακοίνωση που έχει αυτή την παράγραφο 

Καλός και επιτυχημένος προπονητής είναι ο νταραβεριτζής, ο τραμπούκος ,ο διαπλεκόμενος που με σφυρίγματα, αλητείες και αθλιότητες παίρνει κούπες.

Όσο και φίλο να τον έχεις τον Σταύρο Μπινιάρη δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έτσι του προπονητές του Ηρακλή Ξυλοκάστρου  και του Πέλοπα Κιάτου όταν παλικαρίσια κατέκτησαν το κύπελλο.Είμαι βέβαιος ότι θα διαφωνεί ο Σταύρος Μπινιάρης.

 Πρόεδρε  Δημήτρη Μπινιάρη.

Βρέθηκα δίπλα σου γιατί είχες δίκιο. Εσύ όμως δεν με πίστεψες γιατί προτίμησες  να ακούς καλά και ευχάριστα λόγια. Ρώτησε τους συνεργάτες σου που τους πλήρωνες γιατί δεν αναδημοσίευσαν  ούτε ένα σχόλιο απ δικά μου Όπως έκανε σήμερα ο συνεργάτης σου Φουρναράκης με το κείμενο του Γιάννη Λάμπρου. Πιστεύω ότι περισσότερο αποδεκτός είμαι από τον Π Α Σ παρά από τους συνεργάτες σου.Αργά το κατάλαβα. Και όλα αυτά γινόντουσαν να μη γίνω η αιτία και καταλάβεις τα λόγια του Αντισθένη : " Αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή εις κόλακας ( Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. )