Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο νόμος της ζούγκλας είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους


 Διαβάζω και καταδικάζω


Άγριος Ξυλοδαρμός Αξιωματούχου του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα
΄ αξιωματούχος ΄ του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Την στιγμή που πήγε να μπει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του,
δέχθηκε επίθεση από 4 αγνώστους που φορούσαν κουκούλες
και δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογραφικής μας ομάδαςοι άγνωστοι φεύγοντας του άφησαν και ένα μήνυμα  σχετικά με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Οι άγνωστοι μετά την πράξη τους
διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση
με μεγάλου κυβισμού Ι.Χ.

Ο Άτυχος ¨….¨  αφού πήγε στο νοσοκομείο να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες
στη συνέχεια πήγε στο Κτήριο της Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας
για να υποβάλει μήνυση.
Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο Κορινθιακό ντέρμπι
που θα κρίνει τον πρωταθλητή Κορινθίας….

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Βέβαια καταδικάζω με αγανάκτηση αυτή την άνανδρη επίθεση εναντίον ενός συνανθρώπου μας αν και όταν εγώ δεχόμουνα παντός είδους επιθέσεις ( Σπάσιμο του αυτοκινήτου μου -- βάψιμο  Γραφή επάνω στον τοίχο του σπιτιού μου ότι κατεβάζει το αρρωστημένου μυαλό κάποιων που νομίζουν ότι ανήκουν στην κατηγορία των  φιλάθλων. Επίσημη ανακοίνωση του Π Α Σ Κόρινθο που με χαρακτηρίζει 
"Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
.ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγει Το ΔΣ

Βέβαια θα μπορούσα να τους οδηγήσω στα δικαστήρια αλλά θα την πλήρωνε ένας δυστυχής που οι δειλοί τον είχαν βάλει πρόεδρο χωρίς να γνωρίζει απολύτως τίποτα Έχουν τα άντερα να την υπογράψει αυτή την ανακοίνωση ο κ. Γ@Μ@Ω ή ο μόνιμος παρουσιαστής του Δημήτρης Λέκκας;
Εδώ σημασία έχει ότι κανένας δεν έγραψε το παραμικρό για όλα αυτά που έγιναν σε βάρος μου. Και καλά έκαναν αφού είναι δημοσιογράφοι με υποβολέα. 
Σ αυτά που έγραψε όμως η δημοσιογραφική ομάδα για τον ξυλοδαρμό του αξιωματούχου ξεχωρίζω την παράγραφο "Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο Κορινθιακό ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή Κορινθίας…"
Και εγώ ο πονηρός αφού ο προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος συμμετέχει στους ορισμούς των διαιτητών δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το επεισόδιο.  Άρα  για ποιον χτυπά η καμπάνα ; Μα για την Κόρινθο 06
Και αυτά να γράφονται από δημοσιογραφική ομάδα που είναι φιλικά προσκείμενη προς την Κόρινθο 06 ( διαφημίσεις ) αλλά όμως υλοποιούν τα σοφά λόγια του λαού μας  " Πηγαίνει στο ληστή φαγητό και στο χωροφύλακα χαμπέρι"
Με αποτέλεσμα ενώ κάθε βράδυ ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 μεταξύ σουβλακίων και ρετσίνας κατακτά τίτλους έρχεται το φως της μέρας και τον προσγειώνει ανώμαλα. Και του χρόνου να είμαστε καλά και πάλι και να επαναλάβουμε τους σχεδιασμούς μας που θα μείνουν και πάλι στα σχέδια.