Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Γιώργος Οικονόμου μια προσωπικότητα που έχει να δώσει πολλά και σε πολλούς τομείς. Γιατί δεν φοβάται φωναχτά να πει την σκέψη του.


Παρουσίασε την εικόνα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου απλά αλλά τόσο σωστά που πρέπει να προβλημάτισε πολλούς επαγγελματίες δημοσιογράφους.


                          Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Οικονόμου αντιπρόεδρος Α Ο Λουτρακίου



Εδώ έχουμε να κάνουμε με  έναν άνθρωπο που κανένας δεν τολμά να τον κατατάξει κάπου Μαζί με τον αδελφό του Διευθύνουν το Ουζερί Γιάννης που χωρίς υπερβολή το γνωρίζουν όσοι έχουν επισκεφτεί το όμορφο Λουτράκι.
Εκεί θα δεις έναν επιχειρηματία που υλοποιεί τα λόγια ενός φίλου μου Μυτιληνιού που και αυτός είχε το ανάλογο μαγαζί. Και μου έλεγε ότι ο καλύτερος μεζές του μαγαζιού είναι η φάτσα του νταλαβερτζής ( εννοούσε του ιδιοκτήτη γιατί τότε δεν υπήρχαν σερβιτόροι αφού οι πελάτες έπαιζαν το ρόλο αυτόν).
Έχω πάει αμέτρητες φορές στο μαγαζί του Δεν τον έχω δει να μη είναι πρόσχαρος Και το σπουδαιότερο απ όλα γνωρίζει  τους πελάτες με τα μικρά τους ονόματα.
Αν τον δεις στο γήπεδο προσπαθείς να τον αποφύγεις γιατί ο άνθρωπος έχει ανάγκη ιατρού Δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία. Και η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου αν είχε κάνει συλλογή από τις χατζάρες που χρησιμοποιούσαν οι διαιτητές για τον κατακρεουργήσουν θα παρουσίαζε τεράστιο ενδιαφέρον 
Και ερχόμαστε στο τρίτο του πρόσωπο που είναι και το καλύτερο Όταν τον έχεις συνομιλητή στην τηλεόραση Προσωπικά τον καμαρώνω και λίγο τον ζηλεύω γιατί ο άνθρωπος έχει το σπάνιο ταλέντο της αμεσότητας που εκεί ο θεατής καταλαβαίνει ποιος του κρύβει την αλήθεια.
Τυχαία έπεσα επάνω σε μια κουβέντα που είχε μ ένα δημοσιογράφο που είμαι βέβαιος ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον ηρωικό Α Ο Λ 
Ναι υποβιβάζεται η ομάδα του Α Ο Λ αλλά τι περίεργο δεν έχει κανένας το δικαίωμα να ζητήσει ευθύνες από την παρέα που τον διοικεί. 
Ναι πλήρωσε την λεβεντιά του Λουδοβίκου 14 που ήταν αντιπολίτευση στην νέα τάξη πραγμάτων που ούτε νέα είναι αλλά όπως βολεύει τον καθένα.
Και είπε ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα " Πως να ζήσουμε όταν στον όμιλο μας υπάρχουν τέσσερα σωματεία ( Εθνικός --Προοδευτική --Ιωνικός --Κερατσίνι ) από τον Πειραιά . Και τρία από την Ρόδο ( Διαγόρας --Ιάλυσσος -- Ρόδος) που οι προϋπολογισμοί των δεν έχουν μα ούτε μπορεί να έχουν καμία σχέση  με τους δικούς μας
Είπε τόσα πολλά που αξίζει να τον ακούσετε
Ο Νικηφόρος Γιώργο Οικονόμου θεωρεί τον εαυτό του ευτυχή που βρέθηκες στο δρόμο του Ο Θεός να σε προστατεύει γιατί ο τόπος σε χρειάζεται.