Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ένας ξυλοδαρμός που έγινε στο κεντρικότερο σημείο της Κορίνθου χωρίς να υπάρχει ένας μάρτυρας.

Διαβάζω σε μπλοκ πολύπειρου δημοσιογράφου  .

Άνανδρη επίθεση στον αρχιδιαιτητή Δημήτρη Γκρούτση..!


ΞΕΦΥΓΑΜΕ..
Άναδρη επίθεση δέχθηκε χθες το βράδυ ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κορινθίας Δημήτρης Γκρούτσης
Συγκεκριμένα, το βράδυ γύρω στις 11, ο αρχιδιατητής της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Ο Δημήτρης Γκρούτσης και άλλοι διαιτητές έτρωγαν σε σουβλατζίδικο στο στρατόπεδο Κορίνθου, όταν, άγνωστος του ζήτησε να βγεί έξω απο το μαγαζί για να του μιλήσει.
Εκεί τον περίμεναν άλλοι τρείς  άγνωστοι κουκουλοφόροι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, και αφού «συνέστησαν’ στον αρχιδιατητή, όπως ο ίδιος δήλωσε να είναι προσεκτικός με τους ορισμούς των διαιτητών, αρχίσαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν σε όλο του το σώμα.
Ο αρχιδιατητής έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες.
Το θύμα κατάθεσε μήνυση κατά αγνώστων και προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος

Αρχιδιαιτητής δεν είναι ο Γκρούτσης σύμφωνα με τον κανονισμό αλλά ο εκάστοτε εκπρόσωπος της ένωσης στην επιτροπή. Και εδώ είναι ο Τσιχριτζής  αρχιδιαιτητής στη Κορινθία.
Τώρα σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο κάποιος άγνωστος μπήκε μέσα στο Σουβλατζίδικο και απευθυνόμενος στο Γκρούτση του λέει να βγει έξω από το σουβλατζίδικο. Και μέσα στην παρέα ου Γκρούτση να είναι ένας αστυνομικός Αυτός λοιπόν που έκανε την πρόσκληση πρέπει να ήταν ή μεθυσμένος ή ηλίθιος που μπήκε μέσα χώρο γεμάτο κόσμο χωρίς φοράει κουκούλα με κίνδυνο να τον αναγνωρίσει κάποιος Και το μαγαζί υπήρχε φόβος να έχει και καμία κάμερα ασφαλείας. Και όλα αυτά να γίνονται από έναν οργανωμένο που τα υπόλοιπα μέλη φορούσαν μάσκες. Το τέταρτο μέλος πολύ ερασιτεχνικά αντιμετώπιζε  τις καταστάσεις.
Και έξω από το σουβλατζίδικο να περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα και κανένας οδηγός δεν είδε  τον ξυλοδαρμό.
Βέβαια η αστυνομία έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και είμαι βέβαιος   ότι θα βρει την λύση του προβλήματος.
Εφόσον έπεσε ο Γκρούτσης αιμόφυρτος πρέπει να υπάρχουν ίχνη αίματος στο πεζοδρόμιο. Τα άλλα ίχνη θα τα έχει γράψει ο Γιατρός στο βιβλίο συμβάντων αφού θα του είπε ο τραυματισθείς πως δημιουργήθησαν τα τραύματα του επάνω στο σώμα του. Θα περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση της αστυνομίας και επίσης την ιατροδικαστική έκθεση  που είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει. .