Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προπομπός της κατάντιας του επαγγελματικού.

Παρακολουθώ με πολύ μεγάλη προσοχή αυτά που γίνονται με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη ενώ εδώ στην Κορινθία αυτά γίνονται συνεχώς και ο πρωταγωνιστής Μιχάλης Τσιχριτζής έχει γελοιοποιήσει τα πάντα και παραμένει πρόεδρος του φορέα που διοικεί το ποδόσφαιρο στο νομό μας όταν έχει σε βάρος τα παρακάτω

1--Έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος έχοντας δίπλα του έναν επενδυτή που είχε καταθέσει μια επιταγή 220.000 ευρώ Και με αυτό το οικονομικό όπλο ψηφίστηκε από τα μέλη του Π Α Σ Κόρινθος Και όταν πήγαν να την εισπράξουν βρέθηκαν μπροστά σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Η επιταγή δεν ήταν ακάλυπτη αλλά άγνωστης τράπεζας. Και αντί να γυρίσει πίσω την εντολή ο κ. Τσιχριτζής στη γενική Συνέλευση που την πήρε παρουσιάζοντας λαθεμένα στοιχεία ( επιταγή ) αυτός διοίκησε 
Α-- Χάνοντας ένα πρωτάθλημα κάνοντας τα παρακάτω εγκλήματα 

1-- Διώχνοντας τον προπονητής κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όταν είχε μπροστά την ομάδα εννέα βαθμούς από την δεύτερη Θήβα. 

2-- Χρησιμοποιεί τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Καφαντάρη χωρίς να έχει καμία δικαιολογία αφού γνώριζε την τιμωρία του. Μια και και  κάθε Παρασκευή η Ε Π Ο με ΦΑΞ γνώριζε στις ομάδες τους τιμωρημένους παίκτες. Και τα Φ Α Ξ τα δεχόταν στο Δικηγορικό του γραφείο ο κ. Τζιχριτζής  αφού ομάδα δεν είχε. 

3--Και δεν έφταναν όλα αυτά έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο τον ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς γιατί είχε την συνήθεια να βάζει τέρματα. 

4--Και για όλα αυτά ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις ο κ. Τσιχριτζής. 

Β -- Τι έκανε ο Μιχάλης Τσιχριτζής .ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος

1-- Για να γίνει πρόεδρος της ένωσης παραχώρησε την θέση του στον Παντελή Μπιτούνη που με τις μεταγραφές που έκανε βούλιαξε στην κυριολεξία  τον Π Α Σ οικονομικά. 

2--Τον έπιασε το Σ Δ Ο Ε με ένα εικονικό τιμολόγιο της τάξεως 9.000 ευρώ βάζοντας τον ένα πρόστιμο 3.600 ευρώ. Ψάχνοντας το βρήκα και κανένας μέχρι δεν μας έχει πει αν έχει πληρωθεί και τι επιπτώσεις είχε.