Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Όλα αυτά γίνονται στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο και κανένας δεν τολμά να γράψει το παραμικρό παρά μόνο ο Νικηφόρος που έχει εμμονές.


Και όμως αυτός ο προπονητής έχει βήμα και τολμά να κρίνει και να κατευθύνει. Και υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι ακόμα και να φωτογραφίζονται μαζί του !!!


Διαβάζω ότι υπάρχει μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας Και το όνομα αυτής   Ακαδημία Λεχαίου. 

Βέβαια για να λαμβάνει μέρος σ ένα πρωτάθλημα έχει τα υπό των διαφόρων Αθλητικών διατάξεων προβλεπόμενα τυπικά προσόντα. 
Παρατηρώντας την βαθμολογία βλέπω ότι η ομάδα που φέρει το όνομα Ακαδημία Λεχαίου ποδοσφαιρικά είναι ανύπαρκτη.
Αφού έχει δώσει 16 αγώνες και έχει πετύχει μια νίκη και έχει ηττηθεί στους υπόλοιπους 15 και έχει βαθμούς μηδέν ( 0 )που σημαίνει ότι δεν πήρε και τους βαθμούς της νίκης. 
 Αυτό δεν γίνεται ούτε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας σε κινηματογραφικά έργα που δεν τα πιστεύουν ούτε και οι σκηνοθέτες των 
Πως προέκυψε η ομάδα αυτή πρέπει να μάθουν οι φίλαθλοι. 
Την Ακαδημία Λεχαίου την δημιούργησε ο κ. Γ@Μ@Ω μαζί με τον Παναθηναϊκό γι αυτό και υπάρχει και το τριφύλλι
 Για λόγους που πρέπει να μας εξηγήσει ο κ.Γ@Μ@Ω ο Παναθηναϊκός έφυγε.
 Και για να έχει ψήφο στη Γενική Συνέλευση η Ακαδημία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Τρίτης κατηγορίας. 
Που σε 16 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα έχει δεχτεί ενενήντα ( 90 ) τέρματα Που αναλύεται ότι σε κάθε αγώνα έχει δεχτεί 5,63 τεμάχια. !!! 
Και μάλιστα πριν από μερικά χρόνια υπήρχε καταγγελία για πλαστοπροσωπία από πλευράς Ακαδημίας.
Υπήρχε και μια ομάδα που λάμβανε στο πρωτάθλημα της Δεύτερης κατηγορίας με θετικά αποτελέσματα Μετά τις εκλογές του 2017 η ομάδα διαλύθηκε. Η ομάδα των ΡΟΜΑ που δημιουργήθηκε για να ψηφίσει.
Αυτός ο τεχνικός που δημιούργησε μια ομάδα που σε κάθε αγώνα δέχεται 5,63 τέρματα δίνει συνεντεύξεις και τολμά να αναφέρεται στο ποδόσφαιρο που  έχει βαθιά μεσάνυχτα όπως τα αποτελέσματα φανερώνουν.
Τώρα θα μου πείτε ότι προπονεί και την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος και είναι πρώτη αν και έχει δεχτεί σε τρεις αγώνες εννέα ( 9 ) τέρματα από την δεύτερη  Κόρινθος 06 .  Μα εδώ έχει πολύτιμους βοηθούς  τους κυρίους Φραντζή--Καλαρά -- Καρακάση-- Νεοφυτιάδη -- Κωνσταντόπουλο και εμπνευστή τον άνθρωπο που γράφει τους συνανθρώπους του στους όρχεις του. 

Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική κατάστασης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. !!!