Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Έτσι γίνεται η δημοσιογραφική ενημέρωση στην Κορινθία!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚονδυλοφόροςΟ Τύπος σήμερα είναι ένας στρατός με προσεκτικά σχεδιασμένα όπλα, με αξιωματικούς τους δημοσιογράφους και στρατιώτες τους αναγνώστες. Ο αναγνώστης ούτε ξέρει ούτε υποτίθεται ότι πρέπει να ξέρει τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται και το ρόλο που παίζει.


Αυτά τα λόγια μου ήρθαν στο νου όταν  παρακολουθούσα την συνέντευξη που έδινε ο Λουδοβίκος 14 που άλλα τον ρωτούσαν και άλλα έλεγε. Αλλά κανένας δεν τον ρώτησε που οι κουκουλοφόροι έδειραν τον κ. Βιτρίνα της Κορινθιακής Διαιτησίας. Γιατί στο στρατόπεδο και γύρω από  αυτό υπάρχει μεγάλη κίνηση. Και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πως ένας δεν είδε την χειροτονία  του κ. Βιτρίνα Και μας είπε ο Λουδοβίκος 14 και κάτι που είμαι βέβαιος όλους τους τηλεθεατές ταρακούνησε  εκτός από τα φοβισμένα δημοσιογραφάκια. Και λέει ότι την βιτρίνα της Κορινθιακής διαιτησίας  την είδα μόνο για δέκα λεπτά και κατάλαβα ότι υπέφερε Ενώ αφού έδωσε συνέντευξη έπρεπε να έχει στα χέρια του τις ζημιές που είχε υποστεί ο Γκρούτσης που τον αν ανάγκασαν να πάρει αυτή την πρωτόγνωρη απόφαση Δηλαδή αποφάσισε χωρίς να γνωρίζει το μέγεθος της ζημιάς Γι αυτό επιβάλλετε να μας γνωρίσει η αστυνομία αυτά που ήταν υποχρεωμένος να μας πει ο Λουδοβίκο\ς 14 Και κανένας από αυτούς που ζούνε από την δημοσιογραφία δεν βρέθηκε να ρωτήσει κάτι πολύ απλό.Γιατί μας φωνάξατε εδώ κ. πρόεδρε; Αφού δεν μας είπατε λέξη για τον ξυλοδαρμό και τι λέει η έκθεση του ιατροδικαστή Εκτός και αν δεν υπάρχει που τότε τα πράγματα μπερδεύονται Εμείς παρακολουθούμε άγρυπνοι την ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα βγει λαγός. 
Επίσης είδα να δημοσιεύεται το άρθρο του προέδρου των διαιτητών που είναι όπως απέδειξα μια έκθεση ιδεών γεμάτη από μυθεύματα. Και κανένας δεν σχολίασε το παραμικρό.Και αυτοί να βγάζουν μεροκάματο από κάποιον που έμμεσα αλλά σαφώς βάλλεται από αυτό το δημοσίευμα που είναι γεμάτο ανακρίβειες που τις επισήμανα και όποιος τολμά ας με αντιμετωπίσει.Και εγώ δεν έχω ούτε καλημέρα μ αυτόν που άδικα βάλλεται 
Υπάρχει το έργο " ...ξύπνα ...Βασίλη!!!