Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας.

                                       

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομική διεύθυνση κορινθίασ.
                                         


Την Δευτέρα 19 Μαρτίου του 2018 έγινε δολοφονική απόπειρα εναντίον του Δημητρίου Γκρούτση μέλος μιας  επιτροπής της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας  ( χαρακτηρισμός  της ποδοσφαιρικής ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος.) Και οι φυσικοί αυτουργοί ήταν τέσσερις κουκουλοφόροι 

Επειδή εμείς θεωρούμε αυτό που έγινε στο νομό μας εγκληματική πράξη και θέλουμε μέσω της αστυνομίας να ενημερώσω τους αναγνώστες μου που είναι πάνω από τους 2.500 επί καθημερινής βάσεως  κάνουμε τις παρακάτω ερωτήσεις. 

1-- Το Δημήτρη Γκρούτση οι κουκουλοφόροι που τον συνάντησαν για να τον δολοφονήσουν και πώς δεν υπήρχε κανένας μάρτυρας; Η δολοφονική αυτή ενέργεια μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει δημιουργήσει πανελλήνιο θέμα με αποτέλεσμα σήμερα το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να περιέλθει σε δεινή θέση. Και αυτό το θέμα που το θεωρούμε τεράστιο ζητάμε από την Αστυνομία την ενημέρωση Δηλαδή εάν έγινε δολοφονική απόπειρα εναντίον του Δ. Γκρούτση και σε πιο σημείο του νομού μας που δεν υπήρχαν μάρτυρες. 

2-- Όταν παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείο ο Γκρούτσης ο γιατρός που τον εξέτασε σας φώναξε αφού η απόπειρα δολοφονίας είναι ποινικό αδίκημα;

3--Μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές  θέλαμε να μας πληροφορήσετε και έτσι και εμείς να πληροφορήσουμε  τους αναγνώστες αν έχει κατατεθεί μήνυση από τον παθόντα και το περιεχόμενο της θα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 

4--Εμείς θεωρούμε ότι να ενεργούν κουκουλοφόροι ελεύθερα κινδυνεύουν οι πολίτες Και αυτή η ανασφάλεια κάνει πολύ μεγάλο κακό Γι αυτό επειδή το θέμα δεν δένει θα θέλαμε να μας γνωρίσετε την εικόνα που παρουσιάζει το θύμα. .