Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Νικηφόρος : Σέβομαι τον Παπά αλλά κρίνω τον παράγοντα του ποδοσφαίρου.



Ernald Giannis Chodias Ευχαριστώ που είσαστε εκτός θέματος,Εγώ δεν σας απάντησα απλά σας ενημέρωσα επειδή κάνατε λόγο για τις Ακαδημίες ότι χθες η ομάδα μ χρησιμοποίησε 6 παίχτες της Ακαδημίας,τα υπόλοιπα που γράφετε είναι για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
Διαχείριση
\α
Ernald Giannis Chodias Άλλο ενημέρωση και άλλο απάντηση Κύριε Σκούρτη.Απάντηση Νικηφόρου 
Κάποτε όταν δεν θα σου έχουν ανάγκη τότε θα καταλάβεις πόσο αξία έχει άλλοι να σου χρησιμοποιούν το όνομα σου Ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι σημαίνει  και τι απάντηση. Αν δεν έδινε την συνέντευξη ο πρόεδρος της ομάδος σας για να πει αυτό το υπέροχο  Κατέληξε πως στην ομάδα δεν βιάζονται και σιγά σιγά
θέλουν να έχουν μια ομάδα πρότυπο και μοντέλο!
Δεν βρίσκω  το λόγο να μου κάνετε ενημέρωση επάνω στην Ακαδημία. Μια και πάει ο Πατέρας Παύλος να μας βγει χωρίς καμία συστολή επανέρχομαι και τον  ερωτώ και να πάψει να κρύβεται πίσω από το όνομα του προπονητή του. Σε μια εποχή Πατέρα Παύλο που λειτουργούν τα συσσίτια της Μητρόπολης έχεις το δικαίωμα να κάνεις πανάκριβες μεταγραφές; Αυτό είναι το ερώτημα περιμένει απάντηση. Και ένα δεύτερο ερώτημα Τι ανάγκη έχει η ομάδα του Αγίου Γεωργίου από μεταγραφές αφού θέλει μια ομάδα πρότυπο μοντέλο που θα δημιουργηθεί σιγά σιγά Περιμένω από εσάς κ. πρόεδρε του Αγίου Γεωργίου μια απάντηση αφού έχετε πείρα παράγοντα του ποδοσφαίρου. Του λοιπού να μη εκθέτεται τους προπονητές σας. και να χρησιμοποιείτε το όνομα τους. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό σας έργο. Αφού με προκαλείτε θα ασχοληθώ.