Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ένας ξυλοδαρμός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.


Η αλήθεια είναι πιο σημαντική από τα γεγονότα
                                                                                         FRANK LLOYD WRIGHT



 Διαβάζω:

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Δ. ΓΚΡΟΥΤΣΗ...!


H διοίκηση της Κορίνθου 2006 καταδικάζει με τον πλέον ηχηρό και κατηγορηματικό τρόπο την χυδαία και άνανδρη επίθεση στον αρχιδιαιτητή κ.Δημήτρη Γκρούτση.

Τα φαινόμενα βίας μέχρι σήμερα στην Κορινθία ήταν λεκτικά όμως κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το ήδη ταλαιπωρημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε ζούγκλα.

Η βιαιοπραγία του αρχιδιαιτητή, πρέπει να κινητοποιήσει και τις αθλητικές και τις διωκτικές αρχές του νομού, προκειμένου να συλληφθούν οι άθλιοι που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους βρώμικο μήνυμα.

Ως ομάδα έχουμε δεχθεί και ακόμα δεχόμαστε βίαιες λεκτικές επιθέσεις και ΑΠΕΙΛΕΣ και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν το φαινόμενο αυτό ΑΜΕΣΑ, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όσο μας αφορά δεν έχουμε εκφράσει κανένα παράπονο στην επιτροπή ορισμού διαιτητών όλη την χρονιά γιατί δεν θεωρήσαμε σε καμία στιγμή ότι μας αδικούσε.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γκρούτση να είναι καλά και δηλώνουμε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε όπως 10 χρόνια κάνουμε τα πάντα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο τα άρρωστα μυαλά, που διώχνουν κάθε τι υγιές.

Καμία ανοχή στους άθλιους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Το να καταδικάζουμε μια εγκληματική ενέργεια που έχει γίνει σε βάρος ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε το φωτοστέφανο στον κακοποιηθέντα Υπάρχει τεράστια απόσταση.  
Η ομάδα Κόρινθος 06 έχει αδικηθεί και αυτό είναι βέβαιο. Και θα μπορούσα να  αραδιάσω όλες αυτές τις περιπτώσεις. και οι οποίες βέβαια δεν αριθμούνται. 
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγάλει αυτή την ανακοίνωση η ομάδα Κόρινθος 06 και τόσο πολύ μεγάλη 

Υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση της ένωσης: 

Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας θα συνεδριάσει σήμερα και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό  που δέχθηκε ο Αρχιδιαιτής κ. Δημήτριος Γκρούτσης από άγνωστους κουκουλοφόρους χθες (19.3.2018) το βράδυ.

Και πριν συνεδριάσει το Δ Σ της Ένωσης μάθαμε ότι έχουν αναβληθεί όλοι οι αγώνες Οι κουκουλοφόροι ήταν τέσσερις για να χτυπήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος δεν φημίζεται ούτε ως Σταλόνε ούτε και ως Ρίνγκο.
Πρέπει η αστυνομία να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση του ιατροδικαστή γιατί αυτός ο ξυλοδαρμός δεν έχει κίνητρο. Και πρέπει να υπάρχει  έκθεση επειδή  ο κ. Γκρούτσης πήγε και υπέβαλε μήνυση όπως γράφουν τα Μ Μ Ε
Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρχιδιαιτητών ( Ζωγράφος ) Κάψιμο σπιτιού ( Μπίκα ) ξυλοδαρμούς διαιτητών και ποτέ δεν είχαμε  καμία αναβολή. Για να φοράνε κουκούλες θα πει ότι είναι επαγγελματίες και πρέπει να μη μπορούσε να περπατήσει ο κ. Γκρούτσης μετά τον ξυλοδαρμό. . Να γιατί πρέπει να δοθεί στην δημοσιότητα η έκθεση του Ιατροδικαστής και να μας βεβαιώσει η αστυνομία πως πήγε στο αστυνομικό κτίριο ο αρχιδιαιτητής.