Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μιχάλη Τσιχριτζή :Μπορεί η σιωπή να είναι το καλύτερο επιχείρημα αλλά όχι όταν έχεις απέναντι σου τον Νικηφόρο.!!!


Δεν υποφέρνω να βλέπω το άδικο να πνίγει το δίκιο 
                                                                    Μακρυγιάννης 
















Επανέρχομαι και ερωτώ κάθε αρμόδιο μπορώ να πω και
αναρμόδιο γιατί στη χώρα μας αυτοί έχουν το πρώτο λόγο και να ενημερωθώ και μαζί με μένα οι αναγνώστες μου 



1-- Σε ποιο σημείο της Κορίνθου έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός του παράνομα ευρισκόμενου στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση Και κάνω την ερώτηση αυτή γιατί δεν μπορώ να καταλάβω να δέρνεται ένας άνθρωπος από τέσσερις κουκουλοφόρους και να μη υπάρχει ένας μάρτυρας;
2--Στο σημείο που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός εφόσον ειδοποιήθηκε από τον παθόντα αν πήγε περιπολικό Και τι έγραψε στην έκθεση του ο Αστυνομικός υπάλληλος . Και αν δεν πήγε να μάθουμε τον λόγο γιατί εδώ υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα τεράστιο.
3-- Υπάρχει ιατροδικαστή έκθεση του τραυματισμένου Γκρούτση γιατί νομίζω δεν θα μπορούσε να γίνει μήνυση ενός ανθρώπου που του έγινε δολοφονική επίθεση.Μια και η έκθεση θα έπαιζε ρόλο στην επιμέτρηση της ποινής;
4--Η πρωτοεμφάνιση στο Νοσοκομείο  του κ. Γκρούτση έχει πολύ μεγάλη σημασία.Γιατί εκεί ο γιατρός στο βιβλίο συμβάντων θα έχει γράψει σε τι κατάσταση έφτασε στο νοσοκομείο  μετά την επίθεση που του έγινε και οι κουκουλοφόροι τον άφησαν σε άθλια κατάσταση Και αν πήγε μόνος του δηλαδή με δικές του δυνάμεις.

Νικηφόρος 
Αν δεν πάρω απαντήσεις επάνω σ αυτά τα ερωτήματα έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ  την επίθεση που έγινε στον παράνομα ευρισκόμενο στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση. Ναι γνωρίζω ότι αυτά που υποστηρίζω είναι σοβαρές καταγγελίες αν δεν πάρω απαντήσεις; Που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι θα τις πάρω.