Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Τριαντάφυλλο : Κατεβαίνουμε στις εκλογές της ένωσης.Ο αχάριστος εκθρονίζει τον Λουδοβίκο 14

Γιώργος  Τριαντάφυλλος : Παραμονή του ιστορικού 
ΟΧΙ είπε το μεγάλο ΝΑΙ 

Πετρόπουλος--Δούρος--Τριαντάφυλλος ραχοκοκαλιά του Τσιχριτζή που του έφυγαν οι τρεις σπόνδυλοι που τον κρατούσαν όρθιο


Παραμονή του ΌΧΙ άκουσα ένα ΝΑΙ από κάποιον που είμαι βέβαιος ότι όπως θρόνιασε έτσι θα τον κατεβάσει από τον θρόνο τον Μιχάλη Τσιχριτζή. 
Ο Γιώργος Τριαντάφυλλος ο χαρακτηρισμένος από πρόεδρο της Ένωσης ως αχάριστος. είπε σε ερώτηση μου αν θα κατέβει στις εκλογές μου έδωσε μια απάντηση από την οποία κατάλαβα πως κέρδιζε τις εκλογές ο Λουδοβίκος 14. 
Γιατί ενώ περίμενα να ακούσω ότι θα κατέβω είπε το μαγικό θα κατέβουμε. 
Αυτό φανερώνει ότι ο νέος ηγέτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου δεν θέλει να το διοικήσει όπως ο Λουδοβίκος 14 αλλά συλλογικά. Και μέσα στο επιτελείο του θα είναι και ο μόνιμος συνεργάτης του  Γιώργος Πετρόπουλος που ενώ στην επιτροπή Κυπέλλου και πρωταθλήματος ήταν πρόεδρος και τον αντικατέστησαν μετά τα συνεχή  δημοσιεύματα μου Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να συνεργάζονται με έναν που  τους  έχει φτύσει σε μια επιτροπή 
Αλλά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε πόσα συμβούλια  έχει λάβει μέρος αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση για να γνωρίζουμε αυτά που συμβαίνουν όταν συνεδριάζει το Δ Σ της Ένωσης  και τις παρουσίες. Αλλά αφού δεν παρουσιάζεται στις δημόσιες εκδηλώσεις γιατί να πηγαίνει στις ¨εσωτερικές ". Αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα ανεχόταν την παρουσία του νυν πρόεδρου και πρώην προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω να έχει κατασκηνώσει στο γραφείο του προέδρου της ένωσης. 
Και ο τρίτος της φωτογραφίας  Γιώργος Δούρος που προσωπικά τον θεωρώ μέσα στους πέντε ( 5 ) διαιτητές Έλληνες όλων των εποχών είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την επανάσταση της διαιτησίας στο νομό μας δημιουργώντας νέους διαιτητές. Γιατί άλλο Δούρος άλλο Γκρούτσης γενικός αρχηγός του ΠΑ Σ Κόρινθος του 2009 που σημαίνει είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. 
Εκτός από τον Γιώργο Τριαντάφυλλο που είχα την δήλωση ότι κατεβαίνουμε οι άλλοι δυο έχουν προστεθεί από μένα.Μπορεί να αρνηθούν να ασχοληθούν με την ένωση