Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τους ορισμούς των διαιτητών

Το κυριότερο αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής θα τον διευθύνει το μεγαλύτερο διαιτητικό ταλέντο
της Κορινθίας ο Μπεκιάρης. Γνωρίζω την σοβαρότητα του αγώνα αλλά και τις πιέσεις που θα υπάρχουν Μου είναι αδιανόητο ο Διαιτητής αυτός να κάνει  σκόπιμα λάθη ανθρωπινά δεκτά.
Διαιτητή Μπεκιάρη  σ έχω παρακολουθήσει σε πολλούς αγώνες και δεν μπόρεσα να σε χρεώσω μ ένα σκόπιμο λάθος. Έχω παρακολουθήσει μεγάλες σφυρίχτρες Ευρωπαϊκές και ως παλαιός διαιτητής μπορεί να έχω άποψη Ο Κέκερης αν έγκαιρα τον είχαν προσέξει άνετα να διαιτήτευε  αγώνες πρώτης εθνικής. Εσύ δεν θα έχεις καμία δικαιολογία αν δεν "οργώσεις " την Ευρώπη. Και να λογοδοτείς πάντα στην συνείδηση σου. Και οι δυο επόπτες σου ( Σπηλιώτης --Παπαγεωγόπουλος ) σωστοί.
Ανδρέα Ντούλη ο άρχοντας - Διαιτητής Πέτρος Ψυχογιος υβρίστηκε χυδαία από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω και δεν έγραψε απολύτως τίποτα στο φύλλο του αγώνα. Και αυτό το γνωρίζετε όλοι και σιωπάτε.  Εκτός από τον Νικηφόρο. Και τον ορίσατε να διευθύνει τον αγώνα Σαρωνικού με τον Πανκαμαριακό. Και βάλατε και βοηθό τον Μόντζελη Δ που πρέπει να κάνει ένα σεμινάριο πως μπορείτε να ακυρώσετε ένα γκολ χωρίς να διαμαρτυρηθεί  ούτε και το σημαιάκι που κρατάς. Τον διαιτητή Σάνο τον χρησιμοποιούν σε δεύτερο σοβαρό αγώνα. Γι αυτό και θα πάω να τον δω για να έχω δική μου γνώμη. Το Καλαρά θέλετε να έχετε διατηρητέο στην Κορινθιακή Διαιτησία;
Και τον Μπετσόγλου παρατηρητή διαιτησίας στην αυλή του σπιτιού του.