Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Αποχαιρετούμε τον πρόεδρο Μπινιάρη και καλωσορίζω τον νέο ηγέτη Πιτσάκη. Άψογος ο ρόλος του (:::)Παναγιώτη Τζαναβάρα.

πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι ( συνήθεια )

                                                    Αποτέλεσμα εικόνας για Π Τζαναβάρας

Προπονητής Τζαναβάρας 2009 :

 Είμαι τρεις μήνες στην ομάδα και όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που εκτός από προπονητής είμαι και γενικός αρχηγός  και φροντιστής  Μαζί με τον Στέφα ο οποίος ήρθε στην ομάδα ως έμμισθος και
μόνο αυτό δεν ήταν Και ο Δημήτρης Γκρούτσης ο οποίος βοηθάει πάντα σε οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί  κρατάμε την ομάδα με πολλά προβλήματα
Εάν δεν υπήρχε ο Μπιτούνης στην αρχή και στην συνέχεια ο Κοντογιαννάκης και ο Σταματάκης ομάδα δεν θα υπήρχε.

Και το μέρος των Δηλώσεων που αφορά την αφεντιά μου.

Απορώ με τα αναγραφόμενα αυτά του κ. Σκούρτη και μάλιστα παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα της ομάδας μας παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή. Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική καλή --κακή ως προπονητής αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτή  η εναντίον μου ψευδής και ύποπτη κριτική σε οτιδήποτε έχει να κάνει εκτός από προπονητή της ομάδας.Δεν δίνω συνέχεια γιατί θέλω να κρατήσω χαμηλούς τόνους εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής Αλλά τονίζω για μια ακόμη φορά ότι όχι μόνο δεν κάνω αντιπολίτευση  Δεν θέλω να δώσω επαναλαμβάνω συνέχεια στο θέμα αφού την Κυριακή έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν είμαι Λυκόπουλο  όπως οι άλλοι 

Ο αείμνηστος Γιάννης Στέφας ήταν τεχνικός Διευθυντής και ο Δημήτρης Γκρούτσης Γενικός αρχηγός της ομάδας. Πως λοιπόν ήσουν μόνος αφού τους επαινείς. Και τι προσέφεραν ο αείμνηστος Κοντογιαννάκης και ο Σταματάκης σε προκαλώ να μας κατονομάσεις Αντίθετα όλα τα τράβηξα εγώ που επί δυο μήνες κράτησα την ομάδα Με τα διαρκείας  που κυκλοφόρησα και ακόμα μου τα οφείλει ( έξοδα του τυπογραφείου ) ο Γιώργος Φαρμάκης που μου υποσχέθηκε ότι θα μου τα πληρώσει Αλλά με τις υποσχέσεις κανένας δεν έχασε. Και αυτά μπορώ να τα αποδείξω με στοιχεία. εσύ μπορείς. Και αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που ήσουνα προπονητής πόσα χρήματα εισέπραξες;  Γιατί έφυγες από προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος και πόσες μέρες μετά τον αγώνα τον κρίσιμο με την Παναχαϊκή; Και ένα άλλο καυτό ερώτημα Πόσες ομάδες προπονήσατε και το χρονικό διάστημα που είσαστε προπονητής.

Και η τελευταία αρχηγική συνέντευξη του  Παναγιώτη Τζαναβάρα 2019

Είπατε " ...θέλουμε να στραφούμε σ όλο τον νομό Κορινθίας και να έχουμε καλές σχέσεις μ όλες τις ομάδες.Έχει χυθεί αρκετό δηλητήριο στην ποδοσφαιρική Κόρινθο Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει Όλοι εμείς μαζί με τους φορείς πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει μια ομάδα. Εν τη ενώσει η ισχύς. Και από την περσινή ομάδα κράτησα μόνο δυο παίκτες  "

Να γίνει ένωσης τώρα που η Κόρινθος 06 είναι δυνατή 

Τα λόγια αυτά εν τη ενώσει η ισχύς άλλοι τα θεωρούν ότι τα βρίσκουμε στον Όμηρο και άλλοι στον Αίσωπο. Εσείς κ.ποδοσφαιριστά και κ. προπονητά πότε τα διαβάσατε ; Είμαι βέβαιος πολύ τελευταία γιατί εδώ και τρία χρόνια που κλέβουν τους τίτλους του πρωταθλητή από την ομάδα που διαλύσατε δεν είδα καμία διαμαρτυρία. Ομιλείτε για το δηλητήριο που έχει χυθεί στην ποδοσφαιρική Κόρινθο. Και δεν τολμάτε να πείτε αυτούς που το δημιούργησαν Η Κόρινθος 06 σας δηλώνω ότι το δέχτηκε και κανένας άλλος. Εσείς είσαστε προπονητής και όχι παράγοντας. Και έρχεστε και πάλι να με δικαιώσετε. Μιλάτε όπως το 2009 που το παίζετε παράγοντας Θα είμαι απέναντι σας κ. Τζαναβάρα παράγοντα γιατί μόνο εγώ έχω καταλάβει τα παιχνίδια σας. Και θα αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ από μια ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα να κρατά δυο παίκτες ο προπονητής Μόνο αν υπάρχει ανώτερος λόγος ( οικονομικός ) δικαιολογώ την σιωπή του προέδρου Μπινιάρη.
Δέχομαι να αντιμετωπίσω τον κ. παράγοντα --προπονητή όπου αυτός θέλει.

Οκτώβρης 14 του Σωτηρίου έτους 2019 Μετά την λήξη του αγώνα Κόρινθος 06-- Α Ε Κ Τρίπολης

Παναγιώτης Τζαναβάρας συνέντευξη Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα είχαμε κάποια θέματα σοβαρά θα δούμε πως θα τα διαχειριστούμε στην συνέχεια 

Ντερντιλής Αρχηγός της ομάδας στη συνέντευξη Τα οικονομικά εμείς τα αφήνουμε στην άκρη γιατί απ ότι βλέπω κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει επηρεαστεί 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κύριε Τζαναβάρα μετά από δέκα χρόνια και πάλι σας ρωτώ. τον ρόλο σας μέσα στην ομάδα. Αυτό το ερώτημα σας το είχα κάνει και τότε και επανέρχομαι και τώρα. 
Γιατί έχω μάθει τόσα χρόνια αμέτρητα που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ότι ο ρόλος του προπονητή είναι να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές του και τίποτα άλλο. Αν είχατε προβλήματα αυτά μένουν μέσα στην ομάδα και εσείς είσαστε αναρμόδιος να ασχοληθείτε. Τα ίδια κάνατε και το 2009 που σας απέδειξα ότι δεν είσαστε μόνος. Αλλά και τότε θέλατε να το παίξετε ηγέτης με το αζημίωτο Αλλά είχατε ένα στόχο να διώξετε τον Μπιτούνη  αφού αρκετά τον αρμέξατε και βλέποντας ότι δεν έχει άλλο γάλα τον στείλατε με την αφεντιά σου πρωταγωνιστικό ρόλο να κάνει στο Πόρο καλά. Διαχείριση  τουριστικών καταστημάτων.   Και πίσω απ όλα αυτά ήταν μια παράταξη που είχε αρχηγό τον Γιώργο Φαρμάκη. 
Νομίζω κ. Τζαναβάρα ότι είσαστε τρομερά αφελής ή μας περνάτε εμάς ηλίθιους. Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης στο «Νέο Λεξικό της Ελληνικής γλώσσας» προσδιορίζει τον «ηλίθιο» με τις ακόλουθες ιδιότητες: «αυτός που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Που φανερώνει έλλειψη εξυπνάδας, πνευματικής ζωντάνιας. Αυτός που δεν στηρίζεται στην λογική, που χαρακτηρίζεται από λογική ανεπάρκεια η ασυνέχεια»
Δηλαδή ο βλάξ. Ο χαζός. Ο γκα γκα ου α! Ο πέρα από εδώ. Ο ανεγκέφαλος!Είχατε την ατυχία να πέσετε απάνω μου που όλα αυτά τα γνωρίζω πολύ καλά. Τώρα τελευταία δεν κρατάτε ούτε και τα προσχήματα. Βιάζεστε να διώξετε τον Δημήτρη Μπινιάρη και για τον λόγο αυτόν ενώ στον αγωνιστικό χώρο αρχηγός της ομάδας ήταν ο Βασίλης Φίλης ( ο μοναδικός που υπάρχει από την πρωταθλήτρια Κόρινθος 06 μια όπως μαθαίνω φάγατε και τον Μαγγίνα ) στη συνέντευξη μας προέκυψε ο Ντερντιλής για να εξηγήσει το αόριστο δικός σας ποιο ήταν το σοβαρό πρόβλημα Το οικονομικό είπε ο αρχηγός της συνέντευξης με έξυπνο τρόπο. Εκεί που τον οδηγήσατε τον πρόεδρο Μπινιάρη δεν μπορεί να συνεχίσει. 
Τον συμβούλευσα του προέδρου την ζημιά όπου την σταματάς έχεις κέρδος Και του είπα να δώσει στον κ. Πιτσάκη την ομάδα που του την ζήτησε Δεν με άκουσε. Έπρεπε να πάρει προπονητή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και παράγοντα τον Γιώργο Μαργέτη ( τον άνθρωπο που έχει την ικανότητα να κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα ) για να χάσει την ομάδα. Όλοι αυτοί που τρώγανε από εσένα πρόεδρε θα σε ξεχάσουν Ο Νικηφόρος θα είναι δίπλα σου γιατί εκτιμά το έργο σου στο χώρο του ποδοσφαίρου.