Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Η ένοχη σιωπή του Μιχάλη Λαμπράκη


Εύχομαι αυτά που γράφω να μη είναι αληθινά και να διαψευσθώ γιατί αν αληθεύουν όλα αυτά   το ποδόσφαιρο της Κορινθίας τρύπησε και τον πάτο του βαρελιού.

Κύριε  Λαμπράκη εσείς ποιο μηνύσατε στο Αστυνομικό τμήμα; Κατά πληροφορίες μου τον
Οικονόμου ο οποίος έχει πυγμαχικές ικανότητες Θυμάμαι κάποτε που εκτελούσε χρέη ιατρού σ έναν αγώνα έκανε επίθεση σε τραυματισμένο παίκτη γιατί δημιουργούσε  καθυστέρηση Και αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν ο αγώνας Π Α Σ Κόρινθος -- Παννεμεατικός  Και ο τραυματίας ήταν ένας 16 Μαΐων Και διαιτητής ένα μεγάλο αστέρι που κάλυψε πλήρως τον Οικονόμου αφού απέβαλε τον παίκτη.
Σας μήνυσε ο Οικονόμου γιατί ισχυρίζεται ότι δεν σας χτύπησε αυτός. Θα ήθελα κ. Λαμπράκη να γνωρίσετε στον φίλαθλο κόσμο το ρόλο που έπαιξε σ αυτή την μήνυση ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος αξιότιμος κ. Γ@Μ@Ω ο οποίος με απείλησε στον αγώνα Κόρινθος 06 --Ηρακλής Ξυλοκάστρου για τον τελικό  του κυπέλλου Κορινθίας  Μ έκλεισε ραντεβού μετά την λήξη του αγώνα για να με χειροτονήσει Αλλά δεν ήρθε Και από τότε του γράφω ο κ. Γ@Μ@Ω γιατί έτσι μου συστήθηκε .Και αυτόν που διέλυσε την ιστορική ομάδα έχει ακόμα και χορηγούς.όπως τον Μουρούτσο και τον Κανελλόπουλο των Διυλιστηρίων του Βαρδινογιάννη. 
Γιατί κ. Λαμπράκη σας μήνυσε ο κ. Οικονόμου και ποιος είναι ο ρόλος του κ. Γ@Μ@Ω και του διαιτητού Πέτρου Ψυχογιού; Γιατί σιωπάτε ; Φοβάστε  μήπως η Θύελλα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα Κορινθίας; Αφού στα καφενεία   στις ρούγιες  και στις στράτες λέγονται αυτά που εσείς τα κρατάτε μέσα σας ως μέγιστο μυστικό. Ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο ...