Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Η αθλητική δικαιοσύνη στην Κορινθία απονέμεται αλλά κάρτ


Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 23.10.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:






Η πρώτη απόφαση


Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ Π. στο Φ/Α  της 19.10.2019 στον αγώνα ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του εκπροσώπου του Σωματείου ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ κ. ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗ Εμ., και επιβάλλεται  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 8 παρ. 3 και 9 παρ. 2) διότι στο 85΄λεπτό του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του Διαιτητή και ενώ προηγουμένως του είχε γίνει παρατήρηση με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα .
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Εδώ στην απόφαση υπάρχει ο λόγος  της τιμωρίας  του παράγοντα.  


Δεύτερη απόφαση
Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΣΕΦΕΡΗ Δ. στο Φ/Α  της 23.10.2019 στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ –ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του εκπροσώπου του Σωματείου ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ κ. ΔΗΜΑΚΟ Γ., και επιβάλλεται  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 8 παρ. 3 και 9 παρ. 2)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Τι έκανε ο εκπρόσωπος του σωματείου του Σαρωνικού δυστυχώς εδώ ξέχασε η πειθαρχική επιτροπή να αναφέρει τον λόγο της τιμωρίας που είναι και ένας μήνας. 

Τρίτη απόφαση 

Αφού έλαβε υπόψη της όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον Αγώνα Πρωταθλήματος  της 20.10.2019  μεταξύ των Σωματείων ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του προπονητή του  Σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΠΑΤΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ για παράβαση του 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και του επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.


Τέταρτη απόφαση
Αφού έλαβε υπόψη της όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον Αγώνα Πρωταθλήματος  της 23.10.2019  μεταξύ των Σωματείων ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του προπονητή του  Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ κ. ΧΟΝΤΙΑ Ιωάν. για παράβαση του 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και του επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ούτε και στις επιπλήξεις υπάρχει η αιτιολογία 

Αυτή η ένωσης που τα όργανά της   κάνουν ότι θέλουν  αφού λογαριασμό πουθενά δεν δίνουμε Κύριε πρόεδρε της πειθαρχικής εσείς ένας επιστήμονας μπορεί να βγάζετε αυτές τις αποφάσεις που σ άλλες υπάρχει το παράπτωμα και σ άλλες όχι; Άνετα μπορώ να σας χαρακτηρίσω ότι μεροληπτείτε αφού δεν γνωρίζω τι έκανε ο κ. Δημάκος  ο κ. Πάτρας και ο κ. Χόντια  για να κρίνω τις ποινές που τους τιμωρήσατε