Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Στην αρχηγική εμφάνιση που έκανε ο Γιώργος Μαργέτης μακριά από την Κόρινθο  και στην ταβέρνα Πλατεία ( μεγάλος χορηγός μια και το τραπέζι ήταν τσαμπέ) του ωραίου Αγιάννη είπε πολλά και διάφορα. Μα αυτό που με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ήταν η προσπάθεια που έκανε να μας παρουσιάσει την σημερινή αντίπαλο της Κορίνθου 06 την ομάδα Α Ε Κ Τρίπολης σαν μια καινούργια Μπαρτσελόνα της Πελοποννήσου. Και δεν τολμά να μας πει ότι η ομάδα αυτή είναι τελευταία στο πρωτάθλημα με τρεις αγώνες και ισάριθμες ήττες Έχει βάλει ένα ( 1 ) τέρμα και έχει δεχτεί έξι (6 )
Το να κρύβεις την αλήθεια δεν είναι σωστό πράγμα Αυτό να το κάνει ένας που φιλοδοξεί να διοικήσει μια ομάδα προσωπικά δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω. Μήπως εσείς;

Παρακολούθησα τον αγώνα Α Ο Λουτράκι με τον ιστορικό  Π Α Σ Κόρινθος και διαπίστωσα ότι ο Δημήτρης Μαυρέλης ήταν μια πολύτιμη μονάδα στην ομάδα του Α Ο Λ. Και ερωτώ αν έχει στην ομάδα του τέτοιο ποδοσφαιριστή η Κόρινθος 06 Τώρα θα μου πείτε ότι διώξαμε τους ποδοσφαιριστές πρωταθλητές και θα υπολογίσουμε τον Δημήτρη Μαυρέλη; Αστειότητες.