Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Νικηφόρος: Το λιβάνι έχει χαλάσει την αγωνιστικότητα των Κορινθίων Δημοσιογράφων

            Προκαλώ και Ρωτώ 
Υπάρχει δημοσιογραφική ενημέρωση στην Κορινθία; 
Απαντώ ΟΧΙ

                                            Αποτέλεσμα εικόνας για Λογοκρισία

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα Π Α Σ Κόρινθος--Θύελλα Κ Διμηνιού έπεσαν
μηνύσεις απασχόλησαν ακόμα και τον εισαγγελέα Και οι μόνοι που δεν είπαν ούτε έγραψαν απολύτως τίποτα είναι προσκοπάκια της Κορινθιακής   Δημοσιογραφίας.Με αποτέλεσμα να με ρωτούν αν μόνο εγώ βλέπω.Και τους απαντώ ότι δεν εθελοτυφλώ.

Η Κόρινθος 06 την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-- 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κορινθίας μετά από μεγάλους αγώνες που έδωσε Και το τραγικό τους τίτλους δεν τους έχανε μέσα στο γήπεδο αλλά στην μεγάλη Πύλη Και όταν επιτέλους τον κατάκτησε για να μπορέσει να κρατηθεί έδιωξε η Διοίκησης τον πρωταθλητή προπονητή Τάσο Πέρρα και τον αντικατέστησε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Και αυτός με την σειρά του έδειξε την πόρτα  σ όλους τους παίκτες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και κράτησε μόνο του αρχηγό της ομάδας Βασίλη Φίλη για μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά όχι για τις συνεντεύξεις. Η περίπτωση αυτή είναι για το βιβλίο Γκίνες.Τα προσκοπάκια της Κορινθιακής τηλεόρασης ούτε είπαν ούτε έγραψαν το παραμικρό.


Ο Αρκάδιος  Βαζέχα παίκτης του Ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος  έκανε συνέντευξη γελοιοποιώντας  το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα Είπε ότι και αυτός και συνάδελφοι  του ήταν απλήρωτοι. Και στο κατά Χείμωνο  ήταν υποχρεωμένοι  να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό.
Ο τότε προπονητής της ομάδας  κ. Γ@Μ@Ω απείλησε με μηνύσεις   που ποτέ δεν υλοποιήθηκε η απειλή του
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτός ο σεβασμός στον άνθρωπο που έχει οδηγήσει στην ανυπαρξία την ιστορική ομάδα   Τι φοβάστε   προσκοπάκια της Κορινθιακής δημοσιογραφίας και δεν τολμάτε ούτε καν να ακουμπήσετε όλα αυτά τα παράξενα