Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ενώ ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος βουλιάζει αδιαφορούν οι πάντες. Δεν τιμωρείτε τον κ. Γ@Μ@Ω αλλά την ομάδα

Όταν ο κόσμος δεν σε θέλει δεν μπορούν να σε κρατήσουν επιφανείς χορηγοί 


ημέρες πανηγυριού 
Ημέρες απομόνωσης 


Δυο σωματεία το ένα ιστορικό ( Π Α Σ Κόρινθος ) και το άλλο το φιγουράτο που σημαίνει ότι
καλύτερο τυπικά διαθέτει ο νομός μας ( Κόρινθος 06) ποδοσφαιρικά. Η κλήρωσης τους έβγαλε να παίξουν σε μια φάση προκριματική για το Κύπελλο Κορινθίας που στο τέλος θα το βλέπουν μόνο  οι αγωνιζόμενοι ποδοσφαιριστές  .
Η επιτροπή κυπέλλου που αποτελείται από τον γενικό γραμματέα της Ένωσης  Τάκη Βράκα κοινό δειλό συκοφάντη  στη θέση του προέδρου ( αντικατέστησε  τον ΄ΑΛΦΑ  Αντιπρόεδρο  Γιώργο Πετρόπουλο που τους είχε φτύσει  εδώ και καιρό αλλά δεν τολμούσαν να τον αντικαταστήσουν) τον αναπληρωματικό ταμία  Νίκο Μαργέτη άλλον κοινό δειλό συκοφάντη που είναι μόνο φούρναρης ενώ ο άλλος είναι και γιατρός  και ο Κρεοπώλης Παπαϊωάννου  που στις εκλογές της ένωσης   του 2017 ψηφίστηκε  αυτός αντί του γιατρού Γκουρβέλου από τις ομάδες της περιοχής. 
Οι τρεις αυτοί άσχετοι όρισαν στις 4 και 30 να γίνει ο αγώνας Που στο γήπεδο αυτό δεν έχω δει ποτέ να γίνεται νυχτερινός αγώνας. Και αν δεν πλήρωνε ο Κύψελος την Δ Ε Η δεν θα είχε ηλεκτροδότηση το ιστορικό γήπεδο του Συνοικισμού που έγραψαν ιστορία θρυλικές μορφές. Και ήρθε ένας ο κ. Γ@Μ@Ω που δεν έχει καμία σχέση με τον συνοικισμό να κάνει τον φοροεισπράκτορα 
Δεν γράφω πόσοι παρακολούθησαν τον αγώνα γιατί κανένας δεν θα με πιστέψει. Μπορεί να μας δηλώσουν οι αρμόδιοι πόσα εισιτήρια έκοψαν;Η εικόνα που παρουσίασε ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του κ. Γ@Μ@Ω στην ομάδα; Και δεν αναφέρομαι  στην ήττα αλλά στην γενική εμφάνιση και από πλευράς φιλάθλων που ανοιχτά σας έχουν αποδοκιμάσει .
Ότι και να κάνει ο Λουδοβίκος 14 οι Μουρούτσος --Κανελλόπουλος μεγάλοι χορηγοί  κ. Γ@Μ@Ω οδηγείστε στην έξοδο. Και θα έρθει η ώρα που και εσύ θα κριθείς μια και δεν άφησες κανέναν να μη κρίνεις.