Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Έτσι λειτουργεί η αντικειμενική Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Κορινθίας.

Όποιος είναι δημοκράτης από την φύση του είναι και πειθαρχικός από  την φύση του
Η δημοκρατικότητα ανακύπτει φυσιολογικά σε όποιον έχει συνηθίσει να υπακούει στους θείους και ανθρώπινους νόμους. 
                                                                                                     Μαχάτμα   Γκάντι                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
                                                          ΣΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η πειθαρχική επιτροπή της ένωσης Κορινθίας συνεδρίασε  Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ Π. στο Φ/Α  της 5/10/19 και την έκθεση του παρατηρητή κ. Σούκουλη Ιωάννη, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ, αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο δια του οποίου καλείται  σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α-β , 3, 4 άρθρο 12 παρ. 2 σε συνδυασμό με την παρ. 7 του άρθρου 11, και άρθρο 15 παρ.4 α και παρ. 6 του Π.Κ, διότι  κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και ενώ η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια οι κ.κ. Βασιλόπουλος Ι. και Οικονόμου Γ.  εισήλθαν στα αποδυτήρια προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Στον αμέσως επόμενο χρόνο εισήλθε στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Λαμπράκης Μιχ. διαμαρτυρόμενος για την παρουσία των άνω μη δηλωμένων στο Φ.Α. προσώπων με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτική διαμάχη και στη συνέχεια ο κ. Βασιλόπουλος έπιασε από τον γιακά τον κ. Λαμπράκη και τον απώθησε σπρώχνοντάς τον εκτός αποδυτηρίων.

Πρέπει η αντικειμενική πειθαρχική επιτροπή να μας γνωρίσει γιατί δεν κάλεσε σ απολογία τον πρόεδρο του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος ο οποίος βρέθηκε όλως παράνομα στα αποδυτήρια 
Είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζετε κ. πρόεδρε της πειθαρχικής  ως παλαιός αστυνομικός και τώρα Δικηγόρος  θα γνωρίζετε  ότι οι Βασιλόπουλος -- Οικονόμου --Λαμπράκης αλλομηνύθηκαν   και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πρώτα ορίσθηκε δικάσιμος.  Όλοι γνωρίζουν αφού αυτό έγινε παρουσία τρίτων ότι ο πρόεδρος του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος έβρισε χυδαία τον διαιτητή Πέτρο Ψυχογιο .
Και στην συνεδρίαση 16 -10-2019 αποφάσισε η αντικειμενική πειθαρχική επιτροπή                                               

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 16.10.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:


Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ στο Φ/Α  Πρωταθλήματος της 5/10/19 μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α-β, 3,4 άρθρο 12 παρ. 2 σε συνδυασμό με την παρ. 7 του άρθρου 11, και άρθρο 15 παρ 4 α και 6 του Π.Κ και επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό (100 €) ευρώ   που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 16.11.19 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)

Ο Νικηφόρος προτείνει  Να δημοσιευθεί το φύλλο του αγώνα ( αυτό θα μπορούσε να το δημοσιεύσει ο δαρμένος Μιχάλης Λαμπράκης αλλά μετά από την χειροτονία  του έχασε την μιλιά του. ) και η έκθεσης του παρατηρητή τάξεως.Αν ήμουνα μέλος της  Θύελλας Κ Διμηνιαίου θα προσέφευγα στην Δικαιοσύνη