Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Οι "γειτονικοί " παρατηρητές διαιτησίας του νομού Κορινθίας.

 Να γιατί δεν ασχολούμαι με τους παρατηρητές διαιτησίας.Ο λόγος είναι πολύ απλός οι βαθμολογητές κρίνουν διαιτητές που σφυρίζουν κοντά στο σπίτι τους. 



Στον αγώνα Πανκαμεριακού με την ομάδα Ισθμιακού που έγινε στο Ξυλόκαστρο  διαιτήτευσε  ο Μπεκιάρης και παρατηρητής διαιτησίας ήταν  ο Γκουρβέλος  που μένει στην περιοχή.

Στα Αθίκια  ο Τενεάτης  αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με Διαιτητή τον Ρούτση και παρατηρητή δηλαδή κριτή τον Ντούλη που μόνιμη κατοικία έχει την Κόρινθο Αλλά εδώ υπάρχει μια πρωτοτυπία Την έκθεση που θα κάνει θα την διαβάσει ο ίδιος

Στο Δερβένι ο Αστέρας που καταψήφισε τον Στρατή Μαραγκό για την ένωση αντιμετώπισε την Θύελλα Πετρίου με παρατηρητή διαιτησίας τον Θεοδωρόπουλο μόνιμη αξία της περιοχής

Το Χιλιομόδι  απέχει από την Κόρινθο δέκα χιλιόμετρα τα οποία αναγκάστηκε να διανύσει ο Αργύρης για να βαθμολογήσει τον Διαιτητή Σεφέρη. που διαιτήτευσε τον αγώνα Ατρόμητου  με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Η μοναδική γυναίκα παρατηρητής διαιτησίας κ Καλπακιδη που μένει στην περιοχή πήγε στο πλαστικό του Κιάτου για να βαθμολογήσει τον Χονδρόπουλο που διαιτήτευσε τον αγώνα Θύελλας Κ Διμηνιού με την Ελλάδα Βέλου

Ο υποβιβασμός των Αγίων Θεοδώρων έβαλε σε μπελάδες το "αστέρι" της διαιτησίας Μπετσόγλου που αναγκάστηκε να πάει στο Λουτράκι για να σιωπήσει όλα τα ευτράπελα ( ο επόπτης Τριαντάφυλλος να εποπτεύει μαζί με άνθρωπο του ιστορικού Π Α Σ ) και το έγκλημα του άλλου επόπτη ( Μόντζελη Δ) να ακυρώσει κανονικό τέρμα. Καλά ο πρώτος στην ιεραρχία Κορίνθιος Διαιτητής  Ρούσσος με τα σφυρίγματα του να δίνει ανάσες στην ανύπαρκτη ομάδα του Π Α Σ.

Αυτό είναι αδικία για τον συμπαθή Βασίλη Αστερή που τον έστειλαν στη Νεμέα για να βαθμολογήσει τον Μιχάλη Καρσιώτη άριστο βοηθό και επικίνδυνο κεντρικό που σφύριξε τον αγώνα του Παννεμεατικού με την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου που ήταν η αιτία που τέλειωσε την διαιτητική του καριέρα ο Βασιλάκης Που με την βράβευση που του έκανε ο Λουδοβίκος 14 έπαθε αμνησία και δεν θυμάται τίποτα.

Και ο παράνομα ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας που πήγαν να τον φάνε τέσσερις κουκουλοφόροι  και τον πρόσεξαν τόσο πολύ που δεν του έκαναν ούτε αμυχή Καλά καταλάβατε αναφέρομαι στο Δημήτρη Γκρούτση που καταδέχτηκε να φύγει από τα Εξαμήλια  και να πάει στο Ζευγολατιό για να βαθμολογήσει τον Διαιτητή Σάνο που σφύριξε το Ζευγολατιό με την ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου.