Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ξεφτιλίζουμε τον Κορίνθιο Διαιτητή για να μη έχει προσωπικότητα


Ένα μαλάκα και μια επίθεση  που και τα δυο είχαν στόχο διαιτητή τιμολογήθηκε εκατό ευρώ από την αντικειμενική πειθαρχική επιτροπή. Ντροπή!!!



             
                                               Αποτέλεσμα εικόνας για Σκίτσο διαιτητή


ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΗ

ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
                                                          ΣΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ Δ. στο Φ/Α  της 12.10.2019 στον αγώνα ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του εκπροσώπου του Σωματείου ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ κ. ΣΚΕΤΖΟΥ Ν., και επιβάλλεται  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 8 παρ. 3 και 9 παρ. 2) διότι διαμαρτυρήθηκε σε απόφαση του διαιτητή λέγοντας «Τι δείχνεις ρε μαλάκα» και πριν προλάβει ο διαιτητής να του δείξει κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει αποχώρησε από το γήπεδο ενώ για την συνέχεια του αγώνα θεωρήθηκε αποβλητέος. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ είχε αποβληθεί ευρισκόμενος μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών επιτέθηκε σε αυτούς φραστικά λέγοντας «εμένα θα με σέβεστε, δεν θα παίζεται με το Καμάρι».
Το Σωματείο ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ  είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή της παρούσης. (άρθρο 11 παρ. 7 του Π.Κ.)-

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κύριε Πρόεδρε των Κορινθίων διαιτητών από εσάς δεν έχω καμία απαίτηση μετά την κοινή εμφάνισης σας με τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης Δημήτρη Μπίτσιο  γνωστού σεξολόγου που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των Κορινθίων  διαιτητών. 
Αλλά ρωτώ δεν υπάρχει ένας διαιτητής να πει στην Μεγάλη Πύλη ότι δεν ανέχομαι να με ξευτελίζεις; Και ήθελα να μάθω ποιος είναι ο Ν Σκέντζο; που έχει το προνόμιο να βρίζει και ο υβριζόμενος να τον σέβεται. Κρίμα γιατί καμάρωνα την ομάδα του Πανκαμαριακού που την θεωρώ μ νοικοκυρεμένη Πιστεύω ότι ο υβριστής θα αποτελεί εξαίρεση