Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Αυτά τα πρωταθλήματα αυτούς τους διαιτητές χρειάζονται.

Οι ποδοσφαιριστές στην Κορινθία μόνο δικαιώματα έχουν. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπονται


Παρακολούθησα τον αγώνα Ισθμιακού με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου για δυο λόγους
Ο πρώτος για να δω πως έχασε η ομάδα του Ισθμού με 5-0 από τον Πέλοπα Κιάτου και με το τεράστιο σκορ
Και ο δεύτερος λόγος  Πως ο ιστορικός Ολυμπιακός έχασε από τον Παννεμεατικό.
Παρακολούθησα τον αγώνα και άντεξα ενενήντα λεπτά να κακοποιείται το ποδόσφαιρο. από παίκτες που ενώ έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο τους βλέπεις τώρα και λυπάσαι Γιατί δεν μπορείς αυτό το τεράστιο ταλέντο  τον Αργύρη Αράπογλου. να τρώει σίδερα και να δίνει την μπάλα και μόνο  με
ένα φύσημα την στέλνεις στα δίχτυα και να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ενώ είναι ανίκανοι  να κάνουν αυτή την κίνηση. έχουν οικονομικές απαιτήσεις. Και ερωτώ τον πρόεδρο Βανετσάνο πότε η ομάδα του έπαιζε ποδόσφαιρο Κατά την περσινή ποδοσφαιρική ή την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.
Και από την άλλη να βλέπεις τους παίκτες του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζουν την μάλα ως βόμβα. Και ενώ έπρεπε να είχαν κερδίσει και τα δυο παιχνίδια το ένα το έχασαν και στο΄άλλο έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα. Αν όμως ο πρόεδρος Δέδες αργήσει να τους δώσει τα συμφωνηθέντα μέχρι που θα φύγουν και από τις προπονήσεις των. Αλλά δεν είδα κανένα να απολογείται για την άθλια εμφάνιση των σε δυο συνεχόμενους αγώνες.

Η Διαιτησία 

Για τον Διαιτητή Χονδρόπουλο όλοι γνωρίζουν την άποψη μου. Στον αγώνα αυτόν στην κυριολεξία δεν ήξερε τι σφύριζε. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι ευνόησε κάποια ομάδα γιατί για να το πετύχει αυτό χρειάζεται ικανότητα.
Ο διπλοπρόεδρος  ( διαιτητών και αστυνομικών υπαλλήλων ) Χρήστος Βλαχοπάνος  μπορεί να πολιτεύεται αλλά ο χώρος της διαιτησίας δεν τα σηκώνει αυτά Είναι ανεπίτρεπτο βοηθός διαιτητή  να κάνει θεαματική χειραψία με τον προπονητή του Ισθμιακού στην έναρξη του αγώνα. Αν ήμουνα διαιτητής θα ζητούσα αν υπήρχε διαιτητής για να αντικαταστήσει τον Δημοθεσίτη Βλαχοπάνο και δεν έβρισκα δεν θα έκανα τον αγώνα.