Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τα αμούστακα του Α Ο Λουτράκι είναι η προίκα του Θωμαά Καναβού και των συνεργατών του


  
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

                                         
ΘΥΕΛΛΑ      4 – 0


\

Όταν ο Α Ο Λουτράκι έχανε μέσα στο Θώδειο από τον Ισθμιακό με 0-1 σκορπίζοντας την ευτυχία σε κάποιους που "λατρεύουν "τον Α Ο Λουτράκι. Και ήρθε και η ταφόπλακα που ήταν η δεύτερη ήττα από τον Σαρωνικό με 3-1. Δέχτηκα ειρωνικά τηλεφωνήματα αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να γράψω το παρακάτω: 

Των ευτυχούντων πολλοί  των δυστυχούντων ουδείς μηδέ ο γεννήτωρ 


Πρόεδρε του Α Ο Λουτράκι

Παραλάβατε μια ομάδα που ήταν ποδοσφαιρικά ανύπαρκτη. και με  καθαρά χέρια την ανεβάσατε τόσο ψηλά αλλά ποτέ δεν πάθατε ίλιγγο από την επιτυχία σας.
Χωρίς να έχετε γήπεδο αναγκαστήκατε να νοικιάσετε χώρους αθλητικούς  με αποτέλεσμα αυτό να σας κλονίσει οικονομικά Σταμάτησα να παρακολουθώ τους αγώνες της ομάδας σας γιατί δεν μπορώ να ανεχθώ τους ανεύθυνους προπονητές αλλά και παράγοντες που ορισμένοι έρχονται στο γήπεδο όταν ανοίξουν οι πόρτες για να μη πληρώσουν εισιτήριο.
Νομίζω λόγω ηλικίας αλλά και με την παρουσία μου σε μεγάλα ποδοσφαιρικά πόστα έχω την δυνατότητα να ξεχωρίζω τον σωστό παράγοντα και να τον τιμώ με τα γραπτά μου
Πάντα σας ξεχώριζα για την προσφορά σας και γι αυτό έχω γράψει και έχω παρουσιάσει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές το τεράστιο έργο σας. Και όχι για να τρώω στο ουζερί του Γιάννη χωρίς να πληρώνω και να τα πιάνω χοντρά. Βέβαια γνωρίζω το πανάρχαιο από στόματος κόρακα το μόνο που μπορεί να ακούσει κάποιος
Πρόεδρε 
Για τα κοράκια παραθέτω στοιχεία τα οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει
Αυτός είναι ο πλούτος σας

 Εξαιρετική ομάδα Προπονητών με Νουλα Γιάννη (Τεχνικός Διευθυντής & Προπονητής Κ16), Πέτρου Σωκράτη (Προπονητής Κ14), Σιώκο Ηλία (Προπονητής Κ12), Ποτήρη Γιώργο (Προπονητή Κ10), Αμπαδιωτάκη Μανώλη (Προπονητή Κ8) και τον κ. Αμπαδιωτάκη Γιώργο (Προπονητή Τερματοφυλάκων).
·        Πρόγραμμα προπόνησης ανα ηλικία, πλήρως προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις όπως αυτές περιγράφονται στα σχετικά εγχειρίδια της UEFA και της Ε.Π.Ο. (Πρόγραμμα GRASSROOTS)
·        Παρουσία προσωπικού παροχής Πρώτων Βοηθειών (Νοσηλέυτρια) σε όλες τις προπονήσεις.
·        Επιστημονική συνεργασία και υποστήριξη από ομάδα ιατρών που περιλαμβάνει τους κ.κ. Κανέλλο Γιώργο (Καρδιολόγος), Αλεξανδρόπουλο Χρήστο (Ορθοπεδικός Χειρουργός), Παπαθεοδώρου Μιχάλη (Ορθοπεδικός Χειρουργός), Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Χειρουργός Ουρολόγος – ΑνδρολόγοςΣούκουλη Παρασκευή (Παθολόγος)Φίλη Κυριάκο (Φυσικοθεραπευτής).
·        Διαρκής συνεργασία με το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης), που βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας.
·        Συμμετοχή των αθλητών στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και σε πολλά μεγάλα τουρνουά.
·        Εργομετρικές Εξετάσεις δύο (2) φορές μέσα στην αγωνιστική περίοδο με την συνεργασία και υποστήριξη της εταιρείας ERGOSCAN με ατομική αξιολόγηση για κάθε αθλητή.
·        Ατομική Αξιολόγηση αθλητικών επιδόσεων κάθε αθλητή ανα τρίμηνο.
·        Πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για κάθε αθλητή.
·        Ανανεωμένο και πλήρη εξοπλισμό προπόνησης, όπως αυτός προβλέπεται από την UEFA για αθλητές μικρών ηλικιών.

Αλήθεια μπορεί ένα σωματείο του νομού μας να παρουσιάσει όχι αυτό το ανθρώπινο δυναμικό αλλά υποδιαίρεση αυτού;
Προσωπικά σας καμαρώνω και όποιος θέλει τον καλώ σε δημόσιο διάλογο όχι να τρώω χωρίς να πληρώνω και να τα οικονομάω αλλά γιατί υπηρετώ την αλήθεια 

Σχολιασμός Νικηφόρου.

Και σήμερα όταν ένα αμούστακο σκοράρει σε βάρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και νικούν με 4-0 την Θύελλα Κ Διμηνιού τα άλλα τα αμούστακα και πάλι δικαιώνεται ο Νικηφόρος. .