Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Αρχηγική εμφάνιση του Γιώργου Μαργέτη που έχει μάθει με ξένα κόλλυβα να κάνει μνημόσυνα

    Έπεσαν οι μάσκες Τερμάτισε ο πρόεδρος Μπινιάρης  Ζήτω ο νέος ηγέτης Γιώργος Μαργέτης     




Έξυπνη η κίνηση της πανίσχυρης οικογένειας Μαργέτη  Ένα ταβερνιάρη στον Αγιάννη που τον χαρακτήρισε  μεγάλο χορηγό διάλεξε ο Γιώργος Μαργέτης να κάνει την αρχηγική του εμφάνιση
Πριν από την τακτική γενική συνέλευση της Κορίνθου 06 ο κύριος αυτός ήταν φανερός εχθρός της ομάδος. Και δεν είναι τυχαία η επιλογή την μακρινής ταβέρνας



Αναγκάζομαι να σας παρουσιάσω το 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΤΣΑΚΗ που μπορεί να παρουσιάζεται άσχετο στους άσχετους   


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΣ



Οι  εταιρείες "Αφοι Α.Πιτσάκης", είναι γνωστό, ότι στηρίζουν τον Κορινθιακό αθλητισμό,γιατί επενδύουν στις νέες γενιές και τις αξίες που πρεσβεύει το ομαδικό πνεύμα.
Στα πλαίσια αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίξαμε με ιδιαίτερα σημαντικές χορηγίες, ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ,την ποδοσφαιρική ομάδα Κόρινθος 2006, επειδή πεισθήκαμε ότι είναι ένα αμιγώς αθλητικό σωματείο που στόχο είχε την ποιοτική άνοδο και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου της Κορίνθου.
Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πίσω απο την βιτρίνα του ερασιτεχνισμού, κρύβονταν οι πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες του προέδρου του σωματείου.
Για τις εταιρείες  "Αφοι Α. Πιτσάκης", είναι απαγορευτική η πολιτική εμπλοκή των σωματείων που στηρίζουν με χορηγίες με την πολιτική ακόμα και την αυτοδιοίκηση και αυτό αποτελεί βασικό όρο της συμφωνίας μας κάθε χρόνο.
Ο Πρόεδρος του σωματείου "Κόρινθος 2006",αγνοώντας την συμφωνία μας, την σημαντική βοήθεια που του παρείχαμε μέσω των χορηγιών αλλά και αθετώντας τον λόγο του, αποφάσισε μόνος του να σπάσει μονομερώς την συμφωνία και την συνεργασία του μαζί μας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. του σωματείου όπως ενημερωθήκαμε.
Για τους λόγους αυτούς οι εταιρείες "Αφοι Α.Πιτσάκης",
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ απο σήμερα στο σωματείο Κόρινθος 2006, να κάνει οποιαδήποτε χρήση του λογότυπου των εταιρειών μας και σε οποιαδήποτε μορφή.
Δεν μπορεί να εμφανιστεί πλέον με το λογότυπο μας στις φανέλες του ή να εμφανίζεται σε διαφημίσεις και φυσικά στο διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ.
Στεναχωρούμε είναι σίγουρο τους  φίλους και τους φιλάθλους του σωματείου "Κόρινθος 2006", και θα εξηγήσουμε πλήρως τους λόγους της απόφασης μας αν κληθούμε σε έκτακτη Γενική συνέλευση,που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Κορινθιακό αθλητισμό και τα σωματεία που τιμούν τον λόγο τους και πίσω απο αυτά δεν κρύβονται μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και ιδιαίτερα πολιτικοί στόχοι.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί και γιατί κρύβονται πίσω απο την στάση του προέδρου του σωματείου.
Κόρινθος 10 Απριλίου 2019
Για τον όμΙλο εταιρειών "Αφοι Α.Πιτσάκης"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Για την ιστορία γνωρίζω σ αυτούς που θέλουν να γίνουν σχετικοί ότι ο κ. Πιτσάκης ήταν υποψήφιος του κ. Τατούλη αντίπαλο ψηφοδέλτιο που πολιτεύτηκε ο πρόεδρος Μπινιάρης.
Και λέει ο νέος ηγέτης Γ Μαργέτης  ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έκανε η Κόρινθος 06 είναι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ο οποίος έχει και το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Τώρα εξηγείται γιατί παραιτήθηκε η κοπελιά που είχε το πόστο αυτό. Τόνισε ο νέος ηγέτης ότι η νέα ομάδα έχει γίνει μια οικογένεια.
Πρόεδρε Μπινιάρη με τα λόγια του διάδοχου σου οι σημερινοί παίκτες της ομάδας Κόρινθος 06 είναι νέοι και τους έφερε ο προπονητής που έχει και τις δημόσιες σχέσεις.
Και συνεχίζω με τα προφητικά λόγια του Γιώργου Μαργέτη : Τα παιδιά αν και ήρθαν τελευταία στην ομάδα έγιναν φίλοι μεταξύ των" Αυτό σημαίνει τέως  πρόεδρε Μπινιάρη ότι η σημερινή ομάδα είναι δημιούργημα του Τζαναβάρα.
Και  η συγκέντρωση αυτή δεν είναι τυχαία και δεν ξενιτεύτηκε η ομάδα για να πάει τόσο μακριά  απλά χαρακτηρίσαμε τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας μεγάλο χορηγό και έγινε το τραπέζωμα χωρίς να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη την δική μας Μέθοδο που γνωρίζει άριστα ο σημερινός φίλος και χθεσινός αντίπαλος της Κορίνθου 06
Πουθενά ο σημερινός ηγέτης δεν έκανε αναφορά στον πρόεδρο Μπινιάρη

Δημήτρη Μπινιάρη

Προσπάθησα να σε βοηθήσω για δυο λόγους
Ο πρώτος γιατί θαύμασα τον αγώνα που έκανες όχι για να νικήσεις στο γήπεδο αλλά στα παρασκήνια. Και εκεί θα μπορούσες να νικήσεις αν με άκουγες
Και ο δεύτερος  για να μη πέσεις στην παγίδα που σου έστησαν για να σου πάρουν την ομάδα αφού δεν ικανοποίησες το αίτημα  του προέδρου του επιμελητηρίου που σου την ζητούσε
 Και εκεί δεν με άκουσες και σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες αποτελείς παρελθόν της ομάδας που έδωσες στην κυριολεξία ότι είχες
Δεν ήταν τυχαίος ο "διωγμός " των παικτών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα που ήταν δικοί σου.
Έπρεπε να φύγουν  για να αντικατασταθούν από παίκτες του προπονητού.
Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να καλύψεις τον προϋπολογισμό που δημιούργησε ο κ. προπονητής --Δημόσιες σχέσεις Και δεν είναι πρώτη φορά αλλά τα ίδια έγιναν το 2009  για φαγωθεί ο τότε Μπινιάρης που τον έλεγαν Μπιτούνη. Για να έρθει ο Σωτήρας Μαυρονάσος με τα γνωστά αποτελέσματα. Μόνο που την ομάδα την έλεγαν  Π ΑΣ Κόρινθος .Την οικονομική σου αδυναμία δεν την διαδίδω εγώ αλλά η σημερινή σου αυλή.
Λυπάμαι  που για μια φορά ακόμα θα δικαιωθώ αλλά δεν θα το ήθελα γιατί τιμώ το έργο του Δημήτρη Μπινιάρη που είναι επιρρεπείς στους κόλακες.