Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ένας αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που σημαίνει πολλά!

Π Α Σ Κόρινθος--Πέλοπας Κιάτου



Ένας αγώνας που φέρνει πολύ νωρίς δυο  κορυφαίους παράγοντες  της μεγάλης πύλης  Και όταν σ ένα βάλτο μαλώνουν δυο βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Τώρα πίσω  από  τον ιστορικό Π Α Σ  Κόρινθο υπάρχει ο Μιχάλης Τσιχριτζής Κορυφαίος των Κορυφαίων. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε βάρος του Πέλοπα που πίσω του υπάρχει ο κ. Τάκης που μετά την δήλωση του Γιώργου Τριαντάφυλλου έχει άλλη δύναμη. 
Τώρα ο Π Α Σ Κόρινθος  έχει τρεις νίκες  Θύελλα Κ. Διμηνιού  2-1 -- Ζευγολατιό 1-0 -- Πανκαμαριακός 1-0 Μια ισοπαλία με τον Α Ο Λουτράκι 1-1 και μια ήττα από  τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 0-1 Βαθμούς 10
Και από την άλλη είναι ο Πέλοπας Κιάτου  νίκησε τον Αστέρα Δερβενίου με 3-0 --τον Παννεμεατικό με 2-1 --Ισθμιακό με 5-0  και με Σαρωνικό με 3-1 Και ηττήθηκε  μόνο από τον Ατρόμητο με 2-0 Κατέχει την δεύτερη θέση με 12 βαθμούς.
Προσοχή στον ορισμό  του διαιτητή και των βοηθών  γιατί ο Πέλοπας δεν είναι ούτε Πανκαμαριακός ούτε Θύελλα  Κ Δημινιού  Και έχει μπάρμπα στη Μεγάλη Πύλη που δεν τον λένε Παπαϊωάννου.