Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Θύελλα Πετρίου--Ατρόμητος Χιλιομοδίου ένας πονηφος αγώνας


Ο Σαββατιάτικος αγώνας του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με τα κρατούντα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο για μένα έχει τεράστια σημασία. Γιατί από τον αγώνα του Α Ο Λουτράκι  με τον ιστορικό Π Α Σ
Κόρινθος κατάλαβα τώρα δεν κρατούν ατοί που διαφεντεύουν το ποδόσφαιρο ούτε καν τα προσχήματα Γιατί δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ιστορικού Π Α Σ κ. Γ@Μ@Ω να πηγαίνει στο ημιχρόνιο του αγώνα του  ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος με την Θύελλα Κ Διμηνιού συνοδευόμενος από τον Φούρναρη --Γιατρό  Οικονόμου να βρίζει τον διαιτητή του αγώνα  Πέτρο Ψυχογιό  ( εκ των πιστών οργάνων της Μεγάλης Πύλης ) σκαιότατα Και  ο παράγων της Θύελλας Μιχάλης Λαμπράκης πήγε να δει τι γίνεται και έφαγε "μπουκέτα" από τον κ. Γ@Μ@Ω Με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι οι πρωταγωνιστές στο Αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου όπου και αλληνομηνύθηκαν Και βγήκαν από τα το κρατητήριο μετά από εντολή του εισαγγελέα αφού ορίστηκε δικάσιμος.
Οι επαγγελματίες Κορίνθιοι δημοσιογράφοι που βάζουν το τσουκάλι τους στη φωτιά με τις διαφημίσεις δεν έγραψαν λέξη Μόνο ο Νικηφόρος τα γράφει τα διαβάζουν όλοι και σιωπούν.
Η ιστορία μας έχει και συνέχεια Και αντί να κρυφτεί ο πρόεδρος κ. Γ@Μ@Ω την Παρασκευή 11-10-2019 ημέρα που ορίζονται οι άρχοντες των τοπικών πρωταθλημάτων της Κορινθίας τον βρίσκομαι στα γραφεία της Μεγάλης Πύλης ( Νοταρά 48 ) να συσκέπτεται με τους επιτελείς της ένωσης Τα γράφω όλα και ο Α Ο Λ  δεν δίνει σημασία. Αποτέλεσμα να γίνει η σφαγή και που  εκτός από τον Γιώργο Οικονόμου με μια παιδική χορωδία που ακούστηκαν μερικά Γαλλικά κουβέντα.
Να γιατί επιμένω ότι το ερχόμενο Σαββάτο πρέπει το Χιλιομόδι να βρεθεί στο Πετρί για να συνεχιστεί το σερί των επιτυχιών Περιμένω τον ορισμό του διαιτητή
Για την ιστορία η Θύελλα  Πετρίου βρίσκεται στην 14 θέση της βαθμολογίας με δυο ισοπαλίες και μια ήττα  Ενώ ο Ατρόμητος που είναι πρώτος έχει πετύχει το απόλυτο  Τρεις αγώνες τρεις νίκες.