Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου


                            




Μου είναι αδιανόητο να γίνονται τόσα πολλά και κανένας να μη γράφει απολύτως τίποτα  παρά μόνο ο Νικηφόρος. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να γίνω γραφικός.
Υπάρχει μια πειθαρχική επιτροπή που απονέμει την δικαιοσύνη όπως αυτή  θέλει Άλλοτε βάσει αυτών που γράφει στο φύλλο του αγώνα και άλλοτε θεωρεί δεδομένα αυτά που γράφει ο παρατηρητής τάξεως χωρίς όμως κάτι το συγκεκριμένο. αλλά αόριστα. Βέβαια δεν έχω καμία καμία απαίτηση από τα μέλη που είναι οι αθλητικοί δικαστές που υπογράφουν. Αλλά από τον πρόεδρο της επιτροπής που είναι έγκριτος δικηγόρος του πρωτοδικείου Κορινθίας. Που ακολουθεί μια διαδικασία που πολλές φορές  δεν έχει καμία σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης . Και ρωτώ ο πολύπειρος πρόεδρος της δεν μπορεί να το καταλάβει ότι εκτίθεται;

Πολλές φορές έχω γράψει για να μάθω τι επάγγελμα κάνουν οι διάφοροι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού μας και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.
Και τους δικαιολογώ πλήρως Αφού ορισμένοι έχουν ως επάγγελμα αυτό του προέδρου. Με το οποίο και αποκτούν δημόσιες σχέσεις και έτσι αποκτούν τους χορηγούς. Και είμαι βέβαιος οι τελευταίοι δεν γνωρίζουν που πηγαίνουν οι χορηγίες των.